Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O76t10t54o 63N30o94v41a54k

20. 10. 2015 18:44

No je to vesele, Koran rika, ze cela 3logie musi byt chapana doslovne a jiny vyklad je rouhani se proti islamu, tedy az tr. smrti ... sluncika presto tvrdi, ze cela 3logie je jen metafora ... tedy je vyvrazdi.

Slunka rady podporovaly homo komunitu ... a voala ted podporuji muslimy, jejiich islam kaze kazdeho homo zavrazdit.

Dale by me zajimalo jaky vztah maji k pedofilii, neni HateFree neco jako katolicka cirkev? ... proze koran dovoluje sukat pred pubertalni chlapce a post pubertalni holcicky ... tak mozna ze je lakaji ti mali chlapecci ... a co je nonsens, sex muze s malym chlapcem nepovazuje islam za homosexualni styk .... pokud tohle podporuje spolek HateFree, tak by se vazne meli lecit, tyhle pudy se dnes daji lecit jen leky ... mozna pak prestanou podporovat i pedofilni islam. [>-][>-]

2 0
možnosti

R^R^ Nečetl jsem diskusi, ale myslím, že jste vynechala profesionální slůňata - neziskovky, které by se na přívalu nelegálů živili. Přece to, co mně přináší byznys, to nebudu hanit, viďte pane Rozumku; no a potřebuji k tomu pár přikyvovačů.

Nejlépe ty, co ještě o životě toho moc nevědí; fotky z Václaváku to dokazují.

5 1
možnosti
Foto

Kdyby se nejaky prikyvovac nemohl najit, mohu osobne velice vrle doporucit pana Kulhaveho ... ten jiz jen prikyvuje ... trvalo to par mesicu, ale dokazal to i ve svem pokrocilem veku .. tak nevim jestli narazka na ty, co jeste o zivote moc nevedi je platna ... i kdyz vlastne, kdo vi ;-)

1 1
možnosti

No ano, umírnění sluníčkáři ... ale pak tady míme ještě sluníčkářské bolševiky, kteří islám podporují se vším všudy, podporují norský Barnevernet a nejraději by, aby všechny děti se vychovávaly ve státních institucích, jak to chtěli původní marxisté, nejraději by viděli, aby se americkým prezidentem stal Jiohn McCain a zahájil humanitární strategické bombardování Ruska apod....

6 0
možnosti

K49a16m16i69l 77F98r57e84i

18. 10. 2015 12:00

A tady ti sluníčkáři  jsou největší zlo v naší společnosti ba na celém světě Emotikona smile  ti jsou horší než muslimové, kteří za to vlastně ani nemůžou protože se v tom narodili :-( A ono být v nějakém spolku kde je 20% pedofilů :-( to je těžké :-(

4 0
možnosti

K textu paní Hrindové

a) "Tato základní sada sluníčkových argumentů je vyvratitelná levou zadní." - ale neudělá to. Zajímavé.

b) "Naši sluníčkáři nechtějí vyčnívat, nechtějí dráždit, nechtějí na sebe upozorňovat. " - haha, a proč od nich tedy pořád tak slyšíme, navzdory tomu, že jsou poměrně v menšině?

c) souvisí s a) - paní Hrindová projevuje poměrně častý jev jakýchkoli diskusí, ve kterých si neví člověk rady: když nemám co říct na argumenty protivníka, začnu ponižovat protivníka samotného. Ospravedlňuji si, že zatímco já jsem velmi chytrý a reflektivní, ten druhý je primitivní, nevzdělaný a hnán pouze jednoduchými emocemi jako je strach.

d) paní Hrindová a její binární vidění světa - ale hlavně, že nesnáší škatulkování. Ona opravdu nechápe, jak moc jsou tyhle dvě věci v rozporu?

10 4
možnosti

Rv a) "základní sadu" jsem vyvrátil mockrát, je zbytečné se stále opakovat - viz mé články.

 b) proč o nich slyšíme? protože ta menšina má více prostoru v médiích a k solidní pořad s oboustrannou diskusí a s časovým prostorem jsem ještě neviděl; troufám si se zúčastnit.

 c) - souvisí s b) kdykoli začnu argumentovat, neslyším (nečtu) nic jiného než obecné bláboly a osobní napadání.

d) k výše uvedenému není potřeba komentovat

K vašemu příspěvku níže, paní Buršová: ano, znásilňují i nemuslimové, ale jako občané ČR konají v příkrém rozporu se zákonem a nemají po ruce žádnou výmluvu.

U muslima je to jiné: každá nemuslimská žena, ještě k tomu spoře (evropsky) oblečená je děvka a i dle islámské nauky si nezaslouží nic jiného, než znásilnění! Na posledy jsem četl o holandské dívce, která si šla (v šortkách a tričku) zaběhat do přilehlého lesoparku. Měla smůlu, potkala muslimy.

5 4
možnosti

Ad islám v ČR a ženy: to pokrytectví místních brojířů proti islámu, vč. paní Hrindové, je nesmírně trapný a já zírám, že to sami nevidí nebo si nepřipustí. Pořád mluví o islámu a jeho zacházení s ženami. A kolik žen bude v ČR jen za dnešek znásilněno, zmláceno nebo psychicky týráno bílým ateistou nebo křesťanem, to je vůbec netrápí. Jestli chtějí tihle lidé "chránit naše ženy a hodnoty", mohli by se spíš věnovat tomuto.

4 7
možnosti

Je od Vás šlechetné, že se zabýváte týráním žen v České republice.

Máte ale ve svém příspěvku mezeru, a to že velkou. Ono to týrání žen tady je dost závažný trestný čin, pokud je odhalen. Ne tak už mezi muslimy. Tam je to naprosto běžné a dokonce to mají "schválené" ve svém oficiálním náboženství.

A mimochodem, už se na tuhle notečku (týrání žen v ČR) začíná angažovat i ČT24 ve svých zprávách. Takže cílená propaganda, vždyť my nejsme lepší, že ...Rv

9 5
možnosti
Foto

Problém sluníčkářů v jejich vztahu k islámu spočívá převážně v tom, že islám považují za individuální věc osobního náboženství, které nikomu a ničemu nemůže vadit ani ublížit.

Pokud by tomu tak bylo, měli by pravdu a bylo by to krásné.

Jenže ono tomu tak bohužel není, protože islám je kromě jakési menší náboženské složky především nenávistnou a naprosto netolerantní mocenskou ideologií podobnou komunismu a fašismu a sám se tím ani nijak netají. Je v hrubém rozporu s Listinou základních lidských práv a svobod a demokratickými právními systémy zemí Západních demokracií a to je prostě neoddiskutovatelný fakt.

Ale o sluníčkáře a jejich počty ani tak nejde. Jde o počty muslimů, kteří u nás jsou a budou!

Úplně největší problém totiž spočívá v tom, že v každém (i tom dnes navenek nejumírněnějším) muslimovi takto dřímá bestie, která jen čeká na to, až se bude moci probudit a projevit. A ona to taky udělá, jakmile bude k tomu vyzvána dostatečným množstvím okolních radikálních muslimů! A z tzv. "umírněných" muslimů se pak doslova přes noc a velmi lehce stanou radikální muslimové se vším všudy.

11 1
možnosti

R95o32m86a71n 90M26á27c57a

17. 10. 2015 19:49

dal jsem si tu praci a ve Vasem nedlouhem textu jsem nasel slovo "sluníčkář, slunko" a podobne varianty celkem 14krat... bylo by zajimave sledovat, kolikrat toto slovo treba pouzijete za den a jak se napr. Vase aktivity projevily na stavu Vaseho mysleni... jestli kamkoliv, kam chodite, myslite na slunickare, Islam apod... respektive, ze uz nedokazete myslet na nic jineho... a toho se obavam... jak se rika, vseho moc skodi...

nemam nic proti "odmitavym" nazorum, ktere jsou prezentovany konstuktivnimi myslenkami... ale jsem proti fanatismu, a to z jakekoliv strany... a bojim se, ze Vy k tomu mate silne nakroceno...

13 5
možnosti
Foto

i já jsem to sem napsal, ale byl jsem bit

2 1
možnosti

Nechtěl bych mít souseda,. který vyznává násilnickou a středověkou ideologii, má snahu převálcovat a zničit můj svobodomyslný styl života a ještě tomu svému násilí říká náboženství. Souhlasím s panem Pafkem. Pokud je něco ve své samé podstatě násilné a nehodlá akceptovat hodnotu lidského života, nemá právo hlásit se k náboženství.

12 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz