Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Krátce doplním. 

1. u slunčat nejde jen o "ztrátu pudu sebezáchovy", ale o SEBENENÁVIST, logickou až nutnou u lidí, kteří nejsou spokojeni sami se sebou, protože je nikdy nikdo neocenil za to, jací SKUTEČNĚ jsou ... Proč byste zachovávali něco, co nenávidíte, že? 

2. existuje ještě specielní kategorie - slunčata falešná, která se naopak mají rádi až moc, ale předstírat "dobroserství" jim vyhovuje - pro obdiv těch prvých. To jsou všelijací ti halíci, bělobrádkové a snad i kohoutové... 

3. Pelikán není spojenec; Pelikán, imo, islám rád, ale víc ten salónní, kde bude za frajírka, než ten v současnosti importovaný, kde bude muset "držet lajnu". 

4. Pafko ... dokud se ti lidi budou neustále zaklínat, že "nejsou žádní xenofobové", nikam se to nepohne. Přejímají totiž rétoriku, a tím i myšlení, druhé strany.

12 5
možnosti
KK

"Slunčata" ... to je mnohem lepší výraz, to budu používat R^

Výraz "Sluníčka" totiž při krásném slunečném dni docela kazí pohled na naši nejbližší hvězdu a radost z krásného dne ;-)

2 0
možnosti
ZH

Děkuji za rozšíření obzorů. Dosud jsem měl za to, že sluníčkáři jsou z malé části zmetkové, kteří se snaží na úkor budoucnosti vytěžit ve svůj prospěch co se dá, z velké části užiteční idioti rozumu velmi mdlého. Přidávám si tedy do seznamu ještě zbabělce. :-)

A ke Kocábovi - ten hloupý není, ale zbabělec je to zcela jistě. Vzpomínám, jak mu za jeho ministrování nabízeli, aby šel na nějaký čas bydlet do Chánova a okusit to na vlastní kůži, když se tak "srdnatě" zastával Romů. Zbaběle nešel.

4 1
možnosti
DK

Ja si nemyslim, ze by za tim byl strach. Ty priciny budou zcela jiste jinde. jednou z nich je bezpochyby pseudosvetactvi. Za svych mladsich let jsem hodne cestoval a na svych cestach jsem poznaval lidi, kteri se snazili pusobit strasne svetackym dojmem. Vetsina zapadnich zemi je velmi multikulturnich. Najdete tam ruzne cinske, mexicke, ruske, turecke a jine ctvrti...v praci mate cernochy, Asiaty, Spanely, apod...no a ono to vsechno krasne funguje a spousta lidi dela, ze do toho krasne zapada a ze jsou svetovi...A ono to opravdu funguje, ale funguje to proto, ze jsou urcena nejaka pravidla a vsichni tak nejak tahnete za jeden provaz. Chodite do prace, vetsina z vas ma motivaci delat svou praci dobre, protoze za ni mate nekolikanasobek nasi primerne mzdy...Ja jsem osobne velmi dobre vychazel i s muslimy, jenze...to byli muslimove jen o nceo vic nez ja jsem krestan. Nejedli veprove, ale kdyz se jim ho omylem podarilo snist, nedelali z toho vedu, nikdy jsem je nevidel modlit se, atd...Takze to vypada, ze vsichni jsme jedna velka rodina a ze vsechno dobre funguje...ale je to jen vrchol ledovce. Jestlize v praci potkavate jen same lidi na urovni, mate pocit, ze takovy je svet...Setkaval jsem se v zahranici s Cechy, kteri takto zmenili svuj negativni nazor na Romy, pak prijeli zpet do CR a zacali ostatni osocovat z rasimsu...no trvalo par let a jsou zase tam, kde byli, nebot ziskali kontakt s realitou. Nejhorsi jsou mlade ceske slecny, ktere se vydaji do zahranici, zamiluji se do prvniho jizana (ach ty tmave oci, huste cerne vlasy, temperament), ktereho potkaji a ten je pro ne natolik sexy, ze uz s nema nehne vubec nic. Pak takove blbky zacnou nadavat na Cechy, ze jsou to narod opilcu a buranu (pricemz kdyz se takovej jizanek zpije do nemoty, tak to neni zadnej opilec, ale proste "umi si uzivat"). Tento stav trva od nekolika mesicu az po roky a konci vetsinou tim, ze ji odkopne, pripadne ji zacne pravidlne bit, coz holcina zakonci presvedcenim, ze "chlapi jsou svine".

11 1
možnosti
DK

No, mohl bych pokracovat jeste dlouho, ale ono na tom zase neni nic moc zajimaveho, takze by to stejne nikoho ani nebavilo cist...Je to spise nuda...

0 0
možnosti
MD

Je smutne, kdyz se producentem muzskych hormonu musi stat zensky organismus, zachranujici byvale muze. Samozrejme karma pro vas.

2 1
možnosti
JL

Když se podíváte na fotky nebo tv-záběry z poslední doby, tak teď zdá se přichází hodně lidí s malými dětmi: zřejmě čekali, jak to dopadne a došli k závěru, že je v Německu vezmou, tak vyrazili, ale nějak zapomněli na počasí - a jdou s těmi dětmi v době, kdy je to docela kruté. Samozřejmě že žádný normální člověk neřekne: Kašlete na ty ženy s malými dětmi - to je nelidské. Takže jsou úvahy obecné: máme je brát, nebo ne a kolik a koho. A pak konkrétní - když vidíte, že ti lidé už jsou v Řecku - některé děti se cestou utopily - nebo v Chorvatsku a co teď s nimi? Žádná země je nezačne nakládat do letadel a vysazovat v Istanbulu - i když by to teoreticky udělat mohla - je to moc drahé a politicky nekorektní - pěkně by to odskákala od Merkelové a Bruselu....Já jsem pro to, aby si každá země vzala tolik migrantů, kolik chce a rozhodně!!! je neposílala do jiných zemí, které je už nechtějí. Tohle je potřeba aby Merkelová pochopila, nějak jí to nejde.

1 0
možnosti

A46l40o28i28s 64Ž82í36d47e80k

17. 10. 2015 12:17

Evo -nejcenější věc považuji svobodu ve všech smyslech tohoto slova - co tedy svoboda vyznání,či svoboda slova?  Názory svých oponentů označuješ hloupými argumenty.

2 1
možnosti
Foto

svobodou nemůže být omezování druhých - to dělá islám. Omezuje ženy a nevěřící a je k nim doslova nenávistný. Tady svoboda podle mého soudu končí. Svobodně přece nemůžeme vraždit a týrat druhé - proč to chceme dovolit islámu?

11 3
možnosti
Foto

čtu li vaše články, postupně nabývám dojmu, že začínáte být stejně fanatická, jako ti, proti nimž brojíte.

8 9
možnosti
OK

V čem jej její fanatismus, podle Vás ?

4 1
možnosti
VK

Váš popisek pod fotkou:

Nesnáším škatulkování......;-D;-D;-D

9 0
možnosti
VF

...přesto škatulkuji.;-D;-D;-D

3 0
možnosti
KM

K14a75r54e29l 95M83a21s46e43k

17. 10. 2015 12:07

Žádný muž nenapadne a nezbije ženu jenom proto, že si přečetl v nějaké knize, že může. Rv

3 3
možnosti
Foto

Ale ti, co s násilím koketují, mají rázem "svatý" důvod.:-)

4 1
možnosti
PH

R^ ...ale, nesdílím Váš optimismus, že jich ubývá, protože mají silnou podporu většiny zbabělých politiků včetně financí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz