Diskuse

Všude samý Babiš

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Babiš měl usnadněnou roli v tom, že před ním tam seděl chemik. Když nechám stranou jeho kauzy, tak v okolních státech ekonomika po krizi rostla a on se proškrtal k nehoráznému mínusu. Máte pravdu, že zvláště jeho kopání do Babiše je kontraproduktivní.

Nevěřím, že se do voleb najde super lídr, který by mohl Babišovi konkurovat. Spojování menších stran jsou kompromisy a pokud nejsou dvě, tři nosné myšlenky, tak je to snaha o přelezení 5%.

Zdánlivě jedna vyskočila - Realisté, ale i ti se budou muset etablovat na konkrétních skutcích a to je běh na delší trať, tedy ne k těmto volbám; spíše k těm příštím.

Neutěšená situace v Evropě a očekávání Trumpových kroků jsou faktory, které nepřejí klasické soutěži politických stran. A o to hůře se bude standardní volič rozhodovat.

0 0
možnosti

J70a57k31u28b 77M45a19c38h

2. 2. 2017 8:30

Nějak jste opomenula poznamenat, že k prosazovaní změn je potřeba vůle i těch ostatních. Jestli někdo táhne vůz a ostatní brzdí co mají síly těžko se dá něco do pohybu. A ostatní partaje jsou natolik zaměstnány kydáním špíny na pana Babiše, že jim čas na nějakou konstruktivní práci nezbývá. Před Babišem přece vše tak krásně fungovalo, já na bráchu atd. Protože ty naše politické klauny a chameleony prakticky každá zná jen se křikem proti Babišovi ztrapňují.

1 0
možnosti