Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já zase teď poslouchám jednu písničku, která praví, že "čestný politik" je protiklad termínů. Mezi námi, úkolem politika není být čestný, že.

Paní Hrindová, stejně jako tu nechci islám, tak tu ale nechci ani člověka, který říká o homosexuálech, že to jsou promiskuitní feťáci... bez špetky empatie, že ti lidé - "komerční" homosexuály stranou - se tak prostě narodili... ba dokonce, ta hrůza, že se narodily, zejména lesby, jako většina lidí, s touhou po dětech! Ale fuj, co si to dovolují, touhu z mozku okamžitě vymazat!!!

Nechci tu člověka, který ze stejného důvodu odsuzuje trans lidi... OPĚT, kteří se tak narodili a dost určitě si to nevybrali, a mají dost těžký život i bez vašich podělaných keců... který k aféře Caster Semenyaové okamžitě "přilepí" aspekt černé pleti a obráceného rasismu... člověka, který neuznává elementární SVOBODNOU VOLBU vlastního životního stylu, a bezdětnost - a to i tu nedobrovolnou a strašně bolavou - označuje za dekadenci... člověka, který se může podělat vzteky z účesů a volnočasových aktivit některých skupin obyvatel, protože "nejsou ty správné"... a který je naštvaný i z takové pitomosti, jako pokémoni v mobilu.

Paní Hrindová... chcete bojovat proti nesvobodě v islámu, ale pod vašimi názory žádnou svobodu nevidím. Naopak úplně stejné peklo... otřásat se odporem ke gayům, nařizovat mužům vzhled, zakazovat hry a nutit rodit ženy... a toto jsou vámi prezentované názory na facebooku... ale přesně to JE také islám, ne...?

Na politická místa patří politici... ne lidé, kteří chtějí lidem nařizovat, jak mají "správně" žít.

Jelikož jste mě zablokovala na všech dostupných facebookových stránkách - ne, nebylo to za urážky, ale pokud si správně vzpomínám, tak za dotaz, jak chcete donutit politiky, aby si vámi darované a vašimi příznivci financované knihy přečetli... - píšu alespoň sem.

Abych vám řekla jediné: s tak negativně laděnými a nenávistnými lidmi, jako jste vy, je škoda ztrácet čas a otravovat si hlavu.

4 1
možnosti
Foto

Včera jsem četla v Guardianu fakt poučný článek o tomto typu rétoriky. Kdo kritizuje mainstreamové politiky za bojácnou korektnost, uniformitu, odbornost a lež, nemá zaručeno, jen díky této kritice, že sám nepoužívá naprosto stejné polopravdy. Takže si je třeba proklepnout političku blogu proti islámu, zda mluví i ona pravdu, když kritizuje mainstream ze lži.

2 2
možnosti

J25a71r39a 77R64a83n64k

28. 8. 2016 3:54

Na prvni otazku, jak by mel vypadat politik? Jakkoliv, jen se nesnazit dostat do politiky za kazdou cenu i s nizkym vzdelanimRv

2 3
možnosti

:-)......Ranková, Vy jste zřejmě pevně přesvědčená, že člověk s titulem má patent na rozum . KDe žijete? Rv

3 2
možnosti
Foto

K81a17r98e27l 67M64á10d88l46e

27. 8. 2016 20:02

Krajské volby jsou vždycky největší oříšek. Do parlamentních má člověk celou dobu představu, jen je potřeba vědět, kdo z těch volitelných má aktuálně největší šanci, aby hlas nepřišel vniveč. Komunální politiky člověk zná, na menších místech i osobně. Krajské volby ani ryba ani rak. V kampani se slibují věci, na které krajský politik nemá vůbec žádný vliv, ale většina voličů to tam stejně nahází podle obecných celostátních témat a slibů, takže zodpovědný volič má pocit marnosti.

2 0
možnosti

Proto také volební účast voličů u krajských voleb je znatelně nižší, než při parlamentních volbách.

0 0
možnosti
Foto

Co kdybyste místo kydání špíny na ostatní uvedla jaké vy máte ostré politické postoje.

Třeba v oblasti budování silnic, v oblasti zdravotnictví (poplatky, platy lékařů...) v oblasti zemědělství-biopaliva, v oblasti koncepce energetiky, vystoupení z EU......

A prosím bez frází typu muslimy u nás nechceme a včetně toho kde na to co prosazujete vezmete peníze.

Vy s vašima soukmenovci jste totiž typickou ukázkou jak nemít konkrétní postoje-nikde se váš program v konkrétních bodech nedá zjistit-všude uvádíte jen nic neříkajíci "kecy".

6 4
možnosti
Foto

K69a23r18e30l 48M72á57d17l39e

27. 8. 2016 20:17

Není zvykem, že by kandidát do Senátu vyrukoval s nějakým komplexním osobním programem. Počítá se s tím, že zastává program toho uskupení, za které kandiduje. Pokud nějakému voliči chybí třeba konkrétní názor na biopaliva, tak je určitě v zájmu kandidáta, aby sám nebo prostřednictvím asistenta na každý dotaz odpověděl.

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS