Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Občanský postoj nepochybně můžete mít jaký chcete.

Na druhou stranu každý má právo váš postoj hodnotit tak jak on to cítí.

Pokud někdo přistupuje k tématu tak, že jste nic nečetla, nic nestudovala, nezajímají vás názory těch co problematiku studovali, ale uděláte si závěr z pár videí a medialního bulváru je to jistě jeho právo.

Ale právo těch, kteří se o tématu snaží zjistit více je považovat takového člověka za hlupáka.

Pokud se ale na tématu, které nestudoval, nekonzultoval s odborníky...profiluje politik a chce měnit ústavní principy v oblasti svobody vyznání má jistě právo kandidovat. Ale je zároveň ho ostatní mají právo označovat za hloupého populistu (či populistku), bezskrupolózní karieristu, extremistu.......

4 5
možnosti
JR

J29a91n 32R40á45ž

13. 8. 2016 15:35

Jestliže budu zastávat občanský postoj, že v naší zemi nechci mít usazeného žádného novodobého kolonistu pocházejícího z Afriky nebo někoho, kdo vyznává, jako svůj životní postoj agresivní arabskou ideologii, nemám zapotřebí tento postoj ani obhajovat, ani vysvětlovat. Tento postoj vyjadřuje můj názor a není to vědecká teorie, která by měla být veřejně obhajitelná.

A právo mne nazvat hlupákem nikomu neberu, ale dávám jasně na vědomí, že mi je toto označení od někoho, kdo naopak chce pomoci tyto kolonisty u nás usadit, naprosto lhostejné.

3 1
možnosti
Foto

Krásně jste popsal sebe. Nic jste nečetl, nic neznáte, ale víte naprosto jistě, že jsou imigranté "uprchlíci", nejsou agresivní, jsou to hlavně ženy s dětmi, ani zdaleka to nejsou většinově muslimové, v žádném případě mezi nimi nejsou teroristé, ani bojovníci IS, jsou vzdělání, prakticky ihned zaměstnatelní, nechtějí tu žít z dávek, nechtějí si přivézt rozsáhlé příbuzenstvo, islám je náboženství míru a (pozor!) " DRTIVÁ VĚTŠINA" muslimů miluje demokracii, sekulární stát, ženu považují za minimálně rovnocenou, ne-li výše, než muže, milují gaye, lesby, bisexuály, transexuály a jiné jinosexuály, umožňují zcela běžně (tedy ta drtivá většina) konverzi k jiným náboženstvím, nebo úplné odpadnutí od víry k ateismu a to jak svým známím, ale hlavně svým dětem, a fůru jiných Vašich tvrzení, které jste pilným a zásadovým nestudiem zjistil.

2 1
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz