Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak to tak po léta sleduju, řada tzv. politologů ve skutečnosti žádní politologové nejsou. Jen se tak prostě sami označili nebo byli označeni správci médií, která jejich názory zveřejňují.

Podobné je to i s mnoha jinými odborníky, ve skutečnosti laiky nebo absolventy příbuzných oborů, často vzdáleně.

Nejsou samozřejmě výjimkou ani tací, kteří absolvovali nějaké obskurní školení na téma, které je jejich původní profesi absopulutně cizí, načež usoudili, že už jsou v tomto novém oboru přímo kovaní...

Nevědomost holt hříchu nečiní....ale kdo se na to má potom koukat....

8 0
možnosti

J43a24n 67R78á42ž

13. 8. 2016 15:40

Citát z debaty u kávy: Bez popelářů se neobejdeme, ale bez politologů rozhodně ano. Které povolání tedy zasluhuje větší respekt?

0 0
možnosti
Foto

Občanský postoj nepochybně můžete mít jaký chcete.

Na druhou stranu každý má právo váš postoj hodnotit tak jak on to cítí.

Pokud někdo přistupuje k tématu tak, že jste nic nečetla, nic nestudovala, nezajímají vás názory těch co problematiku studovali, ale uděláte si závěr z pár videí a medialního bulváru je to jistě jeho právo.

Ale právo těch, kteří se o tématu snaží zjistit více je považovat takového člověka za hlupáka.

Pokud se ale na tématu, které nestudoval, nekonzultoval s odborníky...profiluje politik a chce měnit ústavní principy v oblasti svobody vyznání má jistě právo kandidovat. Ale je zároveň ho ostatní mají právo označovat za hloupého populistu (či populistku), bezskrupolózní karieristu, extremistu.......

4 5
možnosti

J93a62n 90R63á39ž

13. 8. 2016 15:35

Jestliže budu zastávat občanský postoj, že v naší zemi nechci mít usazeného žádného novodobého kolonistu pocházejícího z Afriky nebo někoho, kdo vyznává, jako svůj životní postoj agresivní arabskou ideologii, nemám zapotřebí tento postoj ani obhajovat, ani vysvětlovat. Tento postoj vyjadřuje můj názor a není to vědecká teorie, která by měla být veřejně obhajitelná.

A právo mne nazvat hlupákem nikomu neberu, ale dávám jasně na vědomí, že mi je toto označení od někoho, kdo naopak chce pomoci tyto kolonisty u nás usadit, naprosto lhostejné.

3 1
možnosti

Karma.R^ Jsme jenom víc volní než tomu bylo před r.1989. Bohužel nejsme svobodní. Již dávno se opět o naší svobodu (nesvobodu) starají socialisté a běda tomu, kdo nedodržuje hloupá nařízení, zákony a vyhlášky. Ten bude pokutován třeba i proti vlastnímu přesvědčení. "Buzerace" se opět rozšiřuje na úkor zdravého rozumu.

11 0
možnosti

Poslat: premiérovi, Evropské komisi a europoslancům, zejména těm blbějším a západnějším.

6 0
možnosti
Foto

"Zahalené ženy cupitající za muži" už moc neuvidíte. Teď cupitají vesměs PŘED muži. To kvůli minám.

8 0
možnosti

K66a75r70e25l 77M33a45s65e33k

12. 8. 2016 19:07

Vážně? Kde jste je viděl?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS