Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprosto s vámi souhlasím. Váš názor je vyvážený a kultivovaný. Není možné se pořád jen dovolávat práv a nepožadovat po rodině zodpovědnost za výchovu dětí. To budeme znovu kvůli menšině překopávat celou naši kulturu? Vytvářet pro děti literaturu o dvou tatíncích a dvou maminkách, nebo budeme všechny děti v předškolním věku učit, že tatínek a maminka musí děti zplodit, ale vychovávat je potom může ten, kdo se jich domohl u soudu? Nebo je těmto lidem jedno, že se na to budou děti ptát? A že jim to bude divné? Proč by měla heterosexuální většina toto všechno podstupovat?

Pokud si někdo přizná svou homosexuální orientaci, pak je nutné aby se také smířil s tím, že mu příroda nedala možnost být rodičem. Společnost už tak dělá mnoho, pokud registruje takové páry jako partnerské, se všemi právy. Není nutné legalizovat také adopce dětí a vystavovat je celoživotnímu zmatku.

Pokud chtějí homosexuálové dělat něco pro děti heterosexuálních párů, pak udělají nejlépe pokud je nebudou zatahovat do svých trablů. Těch má každý z nás dost i tak.

Nějak se nám v té záplavě svobod pro menšiny ztratila svoboda a společenská podpora běžné populace.

0 0
možnosti
BJ

Ah, a jeste takova technicka. Mezi savci je naprosto prirozene, ze matka, ktera neni pripravena vychovavat mladata, nebo pro ne neni schopna zajistit dostatek potravy, je zabije. Zavedeme neco takoveho i pro lidi, aby se minimalizovala moznost odpornych homosexualnich adopci? Prirozenost nade vse!!!

0 0
možnosti
BJ

Neplodnost je take "porucha, ktera lidi limituje", jste tedy pro to, aby se zakazaly adopce i temto lidem? Koneckoncu, je to neprirozene, a "priroda rozhodla", ze by takovy par deti mit nemel.

Jeste daleko mene prirozene jsou IVF, a kdyz o tom mluvime, neprirozena je nizka kojenecka umrtnost, cisarske rezy, deti prezivajici nestovice a vymycena obrna. Co hodlate delat s touto skandalni neprirozenosti?

0 0
možnosti
Foto

Myslíte, že když ta vaše asociální Sociálka svěří děti nějakému nudícímu se heterosexuálnímu páru, tak to bude přirozené? Rv

2 0
možnosti
FM

Takže abych si to ujasnil. Homosexualita je poměrně běžná i u zvířat, stejně tak je poměrně normální i adopce cizích mláďat. U lidí to ale přirozené není?

Je vážně smutné když si ženská v přechodu vybíjí svoji "vnitřní bohyni" na tématech o kterých má zpravidla nulové povědomí. :-/

3 0
možnosti
Foto

Mají, rozhodně :)

7 0
možnosti
MH

Autorko, já bych zakázal lidem létat. Proč ? Protože to je nepřirozené a nebezpečné a když člověk boří toto omezení, nastává chaos .. Tak nějak jste to popsala, že ? Rv

7 0
možnosti
MM

Nic proti, ale váš článek jde tak trochu proti tomu, co o sobě tvrdíte, viz vaše: Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Tak jak to teda paní Hrdinová je? Podléháte předsudkům nebo ne?

6 0
možnosti
MS

R^ (jen poznámka: paní Hrindová)

3 0
možnosti
JP

Přirozené není ani samotná matka a dítě popřípadě více dětí

1 0
možnosti
MS

Meli bychom to spis resit z pohledu ditete a ne z pohledu jak moc je homosexualni rodicovsky par prirozeny. Ja jsem presvedcena, ze diteti je lip v rodine, nez v ustavu. Pak je tu jeste jeden problem, jak bude dite schopne zvladnout mirne receno nelichotive poznamky okoli. Zvlast v detskem kolektivu to asi nebude mit lehke. Myslim ale, ze laskyplne rodinne prostredi mu pomuze tu situaci zvladnout.

Co mi trochu vadi (i kdyz to asi hodne lidi bude povazovat za prkotinu) je, ze na rodnych listech a dalsich urednich formularich bude misto otec / matka - rodic 1/ rodic 2. To je opet situace, kdy se majorita podrizuje minorite.

2 1
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz