Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BJ

pry - "Jsi moc hodna"

Tak takhle uz jsem se dlouho nezasmala ;-D

0 0
možnosti
Foto

Cituji vás:

!V posledních letech se do politiky hrnuli jen defektní lidé !- občas někdo slušný a přímý to taky zkusil, ale přesilou sociopatů byl umlácen a vyštván.

Zdroj: http://hrindova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=509837

Když vidím uskupení jako BPI, ÚSVIT, SPD...nelze než s vašim tvrzením souhlasit, především s první vyznačenou částí.

Jen nevím koho jste vy z BPI přesilou umlátili a vyštvali?8-o

4 3
možnosti
KM

Bobo, Hanáková, Klasnová, Kočí, Parkanová, Peake, Talmanová ... všechny byly umláceny a vyštvány přesilou sociopatů! ;-D

5 1
možnosti
AM

Moc vám fandím a všem skutečným "ženským" ženám, aby vás bylo v politice víc, zatím jsou tam vidět spíše ctižádostivé mužatky, ale chybí tam ženy, které by do politiky vnesli opravdový ženský aspekt - umírněnost, empatii, pochopení pro odlišné názory, atd., atd. Typický příklad kariéristické mužatky je bezdětná Frau Merkel nebo u nás mně vysoce nesympatická Miroslava Němcová.

4 0
možnosti
AK

Ženy jsou mnohem bystřejší, než by se zdálo.

Proč by měly trávit čas na poradách, služebních cestách a mítincích?

Ony si toho politika nebo manažera prostě vezmou.

A pak doma u bazénu nebo ve fitku v klidu počkají, až jim peníze, spojené s jeho funkcí a postavením, přinese sám.

Jako všem známý příklad jak se to dělá by mohla posloužit paní Šárka Grossová, ne?

A tak si myslím, že je to moudrost žen, která vede k tomu, že je jich v politice málo a ne to, že by je snad někdo odháněl...

0 0
možnosti
Foto

Ale takhle já to dělat nechci - to je přesně ta manipulace, která se mi nelíbí:-)

1 0
možnosti
BH

... jak dostat ženy do politiky je ten menší problém - na několika příkladech (Angela, Hillary) názorně vidíme, že daleko větší problém je dostat je z politiky dřív, než budou následky jejich práce nevratné...

4 0
možnosti
LN

...nic by se nemělo přehánět...ani sůl v polévce....protože pak se snadno stane ministryní nějaké engelsová....;-)

0 0
možnosti
Foto

Proto říkám, že je to třeba dělat pořádně - bez intrik a manipulací. Ale je to na voličích, aby se nenechali opíjet rohlíkem!

0 0
možnosti
ZB

Tou silnou ženou myslíte sama sebe?Je opravdu legrační jak zoufale se snažíte znovu dostat ke státnímu cecku.Nebo tou silnou ženou má být Vaše kolegyně Volfová,živící se zatím drobným přikrádáním u Konvičky?Ten Váš tragikomický "vlastenecký" spolek vyšuměl do prázdna...;-)

5 3
možnosti
Foto

Já se nemám kam vracet, živím se roky jako OSVČ ve zcela soukromém byznysu. Dokonce se i vyhýbám firmám, které žijou z dotací.

2 0
možnosti
JH

Vás budu určitě volit!! Hráběma;-O

1 2
možnosti
MC

V mnohém Vám rozumím a máte pravdu. Nevím jak tomu bylo a je ve vaší rodině, ale pokud jste si s manželem nedohodli na výchově svých dětí a cítíte se být odtažena od života je to vaše svoboda, kterou již mnohé charakterní ženy uplatňují.:-)

0 0
možnosti
Foto

Právě naopak. S mužem sice už nežijeme, ale na výchově dětí jsme se uměli shodnout a věnovali jsme se jim dostatečně. proto se teď mohu soustředit i na jiné věci. Protože moje děti jsou samostatné a soběstačné.

1 0
možnosti
TH

Když jedna sebevědomá a úspěšná dáma vstupovala do politiky, tak se oháněla slovy, že chce změnit prostředí, jež je plné nic nedělajících mužů, kteří jen prázdně tlachají.

Při prvním kontaktu s problémem to zabalila a po čtrnácti dnech rezignovala na post ministryně kultury. Do té doby jsem si této dokumentaristky, od které jsem, po výše zmíněných siláckých prohlášeních čekal větší boj, vážil.

0 0
možnosti
Foto

Ono je těžké v tom nepřátelském prostředí obstát. A jedinec těžko proti přesile zmůže. Proto je třeba naplánovat jaksi větší ofenzivu:-)

0 0
možnosti