Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J71a51k23u52b 66M83a21c47h

17. 3. 2016 9:27

Paní Hrindová. Velká karma.R^R^. Váš popis dnešního vztahu Evropy k islámu je naprosto přesný a na Vašich názorech není co měnit. Už podle různých reakcí na článek je zřejmé jak nesmyslné argumenty " zastánci" vytahují. Co latinská Amerika, co Indie, rozhodnutí v nějakých indických vesnicích, kde je stupeň kultury společnosti možná stejně na úrovni středověku stejně jako středověkého islámu. To vše nám může být, promiňte mi ten výraz, fuk. Jsme v Evropě, máme své rodiny,svoji kulturu, jsme věřící katolíci, evangelíci, jsme ateisté. Máme své chyby, ale jsou to naše chyby, vyvíjíme se. Díky implantované politické korektnosti, alibismu a zbabělosti politiků ( ne elit, žádné dnes nemáme ) pácháme dnes stále se zrychlující vlastní sebevraždu. Je nejvyšší čas se tomu postavit. Mám letité a velice špatně zkušenosti s islámem a nestačím se divit kolik naivních podporovatelů, lépe řečeno naivních idiotů se u nás objevuje.

4 0
možnosti
MK

R^ Všimněte si, paní Hrindová, jak zdejší diskutéři se zásadně vyhýbají tomu, co je na islámu špatné, co je v rozporu se zákony v Evropě včetně ČR. A i jejich argumentaci je velká míra pokrytectví. Když někdo srovnává počet znásilnění u nás a v Pákistánu a říká, že se to moc neliší(samozřejmě v poměru k počtu obyvatel), vědí, že záměrně lžou. Proč? Protože žena, která nemá v Pákistánu potřebné svědky nemůže nic nahlásit a jako správná muslimka to ví, takže většina znásilnění je nenahlášeno.

A dále; kolik je v těchto islámských zemí ateistů, na které by si celkem beztrestně mohli (dle islámských zásad) dovolovat, povyšovat se? Šária má tvrdá pravidla a tato diktatura moc nedovoluje, aby se mezi sebou chovali špatně. Proto, když už jsou někde křesťané, jsou biti jako žito.

Jiný pohled; napsal jsem článek: Nevyčítám muslimům, že jsou muslimové, byli v tom vychováni a nic jiného nepoznali ( a ještě je jim i samotným Koránem neustále vyhrožováno, když by měli nějak uhnout), ale proč s tím lezou do Evropy?!! Kromě i zdejších sluníček je tu nikdo nechce! I Korán jim říká, že mají odejít ze země, kde je nechtějí.

Takže sluníčka přiznejte si konečně, že je to záměr celá ta muslimská invaze. A komu zbyl alespoň kousek normálního mozku, musí připustit, že je správné se bránit!

15 0
možnosti
RM

R45o13m16a66n 67M23á69c19a

16. 3. 2016 21:19

"sice to neni pravda, ale mohla by byt"

1 2
možnosti
KM

K66a82r72e14l 28M33a92s68e61k

16. 3. 2016 20:47

Paní Hrindová, když píšete, že "někdo celý život vyrůstá v prostředí, kde žena je nic", podle kontextu myslím, že tím míníte muslimské země. Týká se tohle třeba muslimského Tuniska, muslimského Turecka nebo muslimského Pakistánu? Pokud si to myslíte, co tam ženy nemůžou dělat?

2 6
možnosti
JB

Nejspíš v harému - viz proslov paní Erdoganové, by se jim dařilo určitě dobře. To, jak se Turecko obrací zpět k islamizmu mě mrzí, mám tuto zemi velmi ráda. Jen doufám, že ty krásné, svobodné ženy, které jsem tam potkala i třea jen viděla, třeba nakrásně i muslimky, nebudou neceny po desítkách let sekularizmu opět oblékat hidžáb.

P.S. vzpomeňte, jak dopadla Benazír Bhutto - jistě zářný příklad, jak dopadnou ženy v Pákistánu, co si " moc dovolují".

7 1
možnosti
PJ

každý náboženství je špatný, některý míň, některý víc, ale rozhodopádně islám je ze všech nejhorší a dojede na to celá Evropa, že si ho pustila dovnitř

14 0
možnosti
JM

Souvislost migrace do Evropy s islámem je zřejmá. Dokonce na těchto "vítačských" stránkách:

https://emigratetoczechrepublic.wordpress.com/

je na konci odkaz na stránky muslimské:

http://islamskavyzva.com/islamsky-pruvodce-cr-google-maps/

0 0
možnosti
ZB

Zase další blábol.Místo Německa by jste se měla zaměřit třeba na Bulharsko,to už "okupují" muslimové stovky let.Je jich tam 700 000,tedy deset procent obyvatel,jistě samí džihádisté a uřezávači hlav....ještě,že je tu tolik "bojovníků" kteří nás chtějí zachránit.;-)Islám je skutečně zázračné náboženství,tolik oživlých politických mrtvol.Spasitelé Sládek,Vítek Bárta a Bartoš vstali ze svých politických hrobů.Zázrak!;-)

1 17
možnosti
PV

Opravdu blabol? Opravdu se nejen v Nemecku nic nedeje? Opravdu neni v zemich, kde vladne islam, problem? A k tomu Bulharsku - zatim nemeli silu se prosadit. Muzeme vest dalekosahle debaty proc. Historicky je to tam nejak nastavene, zatim se tam nehrnou hordy jako do bohatsi Evropy. Verite, ze tamnejsi model je to, co muslimove hodlaji v Evrope respektovat?

6 1
možnosti
PJ

to jsem zvědavej, jak dlouho ten článek na blogu vydrží, kterej aktivista ho pošle do pryč...

2 0
možnosti
Foto

8-oa proč by jej měli vyřazovat???

0 1
možnosti
EH

Souhlasím s tím, že se musíme Islámu vyhnout za každou cenu, protože "není čas zjišťovat, který je který". Je zakázáno kádrovat muslimy, a nikdy nevíte, jak moc ortodoxní váš nový soused bude.

Na druhou stranu nejde tak jednoduše říct, že za migrační krizi může Islám a nic jiného. Samozřejmě Islámský stát vyhnal plno lidí, ale byla by migrační krize, kdyby západní státy nepěstovaly bohatý sociální systém a multikulti politiku?

Dávno před krizi to naší cikáni zkoušeli v Británii, Kanadě. Nakonec vesměs neuspěli, ale kdyby vzali každého Roma, tak se to tu vylidní. Cikáni holt nemají lobby, jakou mají muslimové v západních státech.

Já tedy tvrdím, že migrační krize souvisí s neochotnou zlepšovat se a budovat. Arabové mají ručičky dozadu a spoléhají se na obchodního ducha.

1 0
možnosti
Foto

Proč k nám ale prchají muslimové až nyní, když islám je tu 1400 let?

Do Invaze USA do Iráku a Afgánístánu nikdo do EU masově z islámských zemí nemigroval.

Sned řady muslimů stále je život v Saúdské Arábii. Tam se snaží propracovat.

Ať nám autorka odpoví, když všem tak jasně rozumí. Před invazí USA do Iráku rovněž Irák nebyl tak šíleně radikalizovaný, sekty islámu zde vycházely v pohodě, tolerováni byli za Husajna i křesťané. Dokonce zde ženy mohly chodit v krátkém oblečení. To se ale poté změnilo.

Po invazi došlo jednak k radikalizaci nové vlny džihádistů, jednak k náboženské intoleranci mezi jednotlivými sektami a jednak k omezení svobod řady vrstev obyvatestva. V Agfánistánu došlo k masovému pěstování máku a drog. A to platí pro všechny země, kam koalice ochotných (nás nevyjímaje) vstoupila.

Místo demokracie tam zavládly radikalizace, chaos, válka, nástup al Kajdy, an Nursá ,Islámského státu. A na tom nemají podíl jen muslimové ale zradikalizovaní muslimové, nevhodný export demokracií a potažmo i my sami. Vrtali jsme se kde jsme neměli a teď se to na nás valí. Afgánistán, Irák, Libye Sýrie a to si přáli napadnou Irán, jednu z mála stabilních zemí v regionu. Takto zjednodušené články mě vždycky dokáží pobavit. Naštěstí nejsme odkázání jen na blog idnes ale máme informace i z jinýcch zdrojů.

4 0
možnosti
TB

To máte pravdu, velký podíl na vzniklé situaci mají USA, VB, Fr. a další státy,...... nicméně to ale neodporuje tomu, co psala autorka blogu.

2 2
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz