Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ON

O10n57d30ř50e87j 32N50ý86č

11. 2. 2016 13:07

Volby jsou až na podzim. Vy se musíte na ty islámské uprchlíky úplně těšit aby tady byly v co největším počtu. Těžko můžete ještě víc než půl roku strašit před něčím co tady není.

7 17
možnosti
ZB

Uprchlické zařízení jsou prázdná,žádní uprchlíci se k nám nehrnou.Jediní kdo netrpělivě vyhlížejí uprchlíky jsou nakonec "vlastenci",tak dlouho vařit z vody a "bojovat" proti nikomu se nedá....

5 13
možnosti
JM

J78a26k54u37b 32M61a31c46h

11. 2. 2016 12:59

Alespoň doufám, že se i ten pohodlný zbytek národa konečně zvedne a přidá se. Velká karma. Trochu mne mrzí, že jsme se na Hradčanech neseznámili, určitě by bylo o čem povídat. A i já jsem přišel od Břevnova a policie, která blokovala průchozí ulici mi nedokázala vysvětlit proč, prý je to prevence proti střetům.

Ovšem policii míjeli jen slušní lidé a mám dojem, že to těm chudákům v uniformách bylo docela trapné, když pána s berlemi posílali na dlouhý výlet kolem Hradčan po hrbolatém dláždění. Ale vrchnost se musí poslouchat. Je na nás,abychom tu vrchnost konečně defenestrovali.

8 1
možnosti

To by mě zajímalo, co se zlomilo.

V listopadu 2014 určitá sebranka hulvátů házela rajčata na Albertově na prezidenta. Tehdy tu také psali účastníci téhle trapárny, jak to bylo skvělé, a jak na sebe byli ti občané, co mají Zemana plné zuby, hodní. A prý se tehdy něco zlomilo a lid už se nebál zaútočit na prezidenta.

Máme únor 2016 a opět určitá skupina fanatiků z PBI tvrdí, že se něco zlomilo. Tentokrát ale naopak prezidentovi vyvolávají slávu.

Zlomilo se kulový, paní Hrindová. Jen se opět potvrdilo, jak dojemně si rozumí BPI s Pegidou, neonácky a rasisty.

Už jste si konečně dohodli tu hymnu "Mešita" s Ortelem, kterého tak zbožňujete, paní Hrindová?

A pořád jsem ještě od vašich soukmenovců z BPI neslyšel návrh, jak současnou imigrantskou krizi řešit. Vykřiky nenávisti vůči někomu ještě žádnou krizi nevyřešily. A ty vaše petice také ne.

5 15
možnosti
MK

Kulový víte Vy, pane Šejno. Nic Vám nepomůže bagatelizovat úspěšnou demonstraci a nemístně škatulkovat. Ani ten přihlouplý obsazovač ulic nepochodil, až na pár set lidí, kteří přišli později. Stejně, jako z Polického, je z Vás cítit vnitřní zloba, že se BPI daří lidi aktivovat. A vezte, pro Vás bude hůř.

8 2
možnosti
MB

Hnutí ANO zůstává v čele průzkumů už dva roky, nyní by jej volilo 28 procent lidí. Je to o pět procent méně než loni v květnu. Stejný propad se týká i sociálních demokratů, kterým průzkum CVVM přisoudil 24,5 procenta. Přesto si nejsilnější vládní strany drží výrazný náskok před třetími komunisty, kteří po dlouhé době dosáhli na patnáctiprocentní hranici. ODS preference vzrostly na devět procent, obliba TOP 09 klesla na 6,5 procenta. Mírně nad hranicí pěti procent se drží nejmenší koaliční strana KDU-ČSL. Více než jedno procento získaly v průzkumu ještě čtyři politické subjekty: nové uskupení Tomia Okamury Svoboda a přímá demokracie, Úsvit, Strana zelených a Česká pirátská strana.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/cvvm-stranicke-preference-a-volebni-model-v-lednu-2016-fhu-/domaci.aspx?c=A160128_164406_domaci_ane

Kde se to teda zlomilo? ;-D

5 4
možnosti

Určitě se to zlomilo, protože BPI podle posledního průzkumu posílil z 0,003% na 0,006%.;-D

2 5
možnosti
ZB

Co se zlomilo? Úsvit s Konvičkou nebo snad Okamura budou vládnout a všechny nás "zachrání"?;-)Zatím si oba "vlastenci" místo "zachranování národa" jdou po krku,jak by také ne,jde přece jenom o prachy....Obě pidistraničky mají zatím kolem dvou procent a na tom se nic nezměnilo.Pokud něco dobře dopadne,tak jen to,že Evropa uprchlickou krizi zvládne a "vlastenci" vyšumí do prázdna....

10 9
možnosti
MK

RvRvRv Vám bych, pane Bárto, ty miliony připravených muslimů na cestu navalil na hřbet, abyste vyšuměl i s nimi.

4 7
možnosti
Foto

Máte pravdu lidi nejsou ovce a proto se vámi zmanipulovat nedají a proto jich na vaši demonstraci dorazilo méně než na některé fotbalové zápasy.

To nevypadá, že by nějaká významná část lidí měla pocit, že vy jste nějakým řešením. Kde jsou ty siby vašeho šéfa o zaplněné letné.;-D

Nevím jakou o slušných liech máte představu vy, ale já si nemyslím, že slušní lidé uráží a napadají novináře. Nemyslím si, že slušní lidé souhlasí s těmi kdo plánují koncentráky....Slušní lidé ani neurážejí v diskuzích na intrnetu což je pravidlem na vašich FB stránkách (vašich osobních, BPI a dříve IVČRN), ale i zde v diskuzích. Slušní lidé o jiných lidech nemluví jako o zvěři, parazitech...jak mají ve zvyku někteří vaši příznivci.

A máte pravdu, že se to nejspíš zlomilo, to řádově 1promile až 1 procento lidí co vás podporuje se nemění a asi bude podporovat i dál, ale zbytek už vidí kam vaše činnost vede.

Ostatně když mluvíte o dělání velblouda z komára tak předpokládám, že narážíte na přeskrknutou Konvičku na docentových vratech a ne na napadení lidí v kavárně kameny a zápalnými předměty.

10 18
možnosti
MK

R^R^R^Melete, melete, p. Polický, furt a stále jenu blbost dokola. Až moc je z Vás cítit závist a zklamání, že se BPI daří lidi aktivovat a že Topka by nedala ani čtvrtinu! Odpočiňte si a nebo jak Vám radí p. Šťastný. ;-(:-/;-D

5 5
možnosti

Za mě karma R^

Ač tzv. "obyčejní lidé" má tendenci se nechat opít rohlíkem (nebo Babišovou koblihou, či nově Babišovým pivem), oproti "elitě", která obvykle žije mimo realitu, si pro někoho až překvapivě zachovávají hodně - když ne rozumu, tak alespoň vývojově starších mentálních "nástrojů", jako je obranný reflex apod.

11 5
možnosti
JS

na to,abych si udělala o panu Konvičkovi obrázek nepotřebuji media, bohatě stačí jeho facebook ;-D

5 1
možnosti
JN

J63i31ř24í 93N52o91s70e26k

11. 2. 2016 11:04

Díky za povzbuzení R^

8 3
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz