Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jejda, jejda, kdybyste o feminismu (a třeba i různých proudech) věděla něco více, než jen to, že to je prý takový spolek babochlapů řízeny z Bruselu za cílem pomocí kvót to nandat chlapům či jak to popisujete, zjistila byste, že mluvíte jako feministka...Feministky nikdy neříkaly, že ženy jsou jako muži, jen že mají míst tejná práva a příležitosti.....

3 1
možnosti
Foto

Bohužel se současný český feminismus projevuje přesně tak, jak jste ho popsala. Já samozřejmě o sobě vím, že feministka jsem - to znamená, že žena je stejně hodnotná jako muž - jina, ale stejně hodnotná.

1 0
možnosti

J80a38k80u92b 32M76a52c18h

4. 1. 2016 9:00

Dobře napsaný a pravdivý článek. Ve smršti všech nemožných regulací politické korektnosti, kdy se politici domnívají, že musí za Vás rozhodovat, jsou kvoty pro ženy nejvíce urážející. Dokáží se, díky svým kvalitám prosadit a určitě žádného politického prostředníka nepotřebují. To ale potřebují všehoschopní politici, musí se přece za každou cenu zviditelnit.

3 2
možnosti

J27a32r47a 36R60a22n18k

3. 1. 2016 21:54

Nastvane matky by mely bojovat proti opilcum za volantem, vrazdicim jejich deti....aspon takovy je program tech zdejsich, Vy se snazite delat politikuRv

7 1
možnosti
Foto

Jak vy to děláte, že proti vám pořád někdo (všichni) stojí?

7 1
možnosti

Protože říká to, co se někomu (všem) nehodí do krámu :-)

2 3
možnosti

Vy to máte věru složité, paní Hrindová. Nesnášíte škatulkování a předsudky, a přitom se ani jednomu v žádném ze svých blogů nevyhnete. Tvrdíte, že ctíte svobodu a přitom budíte dojem, že pouze a jedině tu svou a svých souvěrců. Netajíte se tím, že toužíte po politickém křesle a přitom vzýváte údajně svobodný život živnostníků-trhovců. Řídíte evidentně feministickou skupinu, která nese v názvu "Naštvané matky" a přitom brojíte proti feministkám a vyhrazujete si právo stanovovat, která žena jí je a která nikoliv.

16 2
možnosti

"Silná žena ví, že plnohodnotný život je s mužem a s dítětem." .... Je mi líto, že nežijete plnohodnotný život. Nebo je informace na Vašem FB profilu, že jste rozvedená, také lživá? Jako mnoho jiných informací, které sdílíte? 8-o

6 4
možnosti

Hodně trapný příspěvek.

3 5
možnosti

R^R^R^

superkarma a prani vsem zenam, aby se feministickym otrokarkam ubranily.V

6 2
možnosti

Poklona a pozdravení, trefila jste hlavičkou o hřebíček. Myslím, že důležitá je svoboda vnitřní i vnější a pak se se dá život žít i když je někdy k pláči. A právě o tu svobodu teď nejvíc jde. Svůj svět si musíme zasloužit!(citát)

3 0
možnosti

tak že jste nesebevědomá a potřebujete mít za zadkem chlapa, to je váš problém..

3 2
možnosti

To, že jste nesebevědomá a neschopná přiznat, že nejste schopná si přiznat, že chlapa potřebujete, je zase váš problém :-)

5 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS