Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Tak tak, totalita v Evropě zdaleka ještě nevymřela, jenom dnes je třeba ty okovy lidem nasadit ještě mnohem vyčuraněji, než kdykoliv předtím. Část lidí to vidí, čast ne. Co se mě týká, já si ještě chvilku počkám, jestli se ta druhá část lidí neprobudí, a pokud ne, emigruji.

4 3
možnosti
JR

J55a54r96a 79R81a25n16k

26. 11. 2015 20:53

KAM? Jedine do Ruska, protoze mirumilovna Kanada ma asi 1.6 milionu muslimu, mesto Calgary ma starostu muslima a oni se zde docela szili, az na male vyjimky, ale ty jsou sledovany a do zakona bylo pridano 5 let vezeni, deportace i zbaveni obcanstvi, rozumna kontrola mesit a nevpusteni do zeme imamy, kteri by radikalizovali. Je zde "no fly list" a asi par tisic na listine, kteri jsou sledovani a pokud se o neco snazi, zachyceni na letistich nebo hranici, v dnesni technicky vyspele dobe si muzou tyto listiny vsechny zeme vymenovat behem par vterin.

Takze se ti zdejsi nenechaji strasit zadnymi Kovickami, ani Hrindovymi.

6 1
možnosti
PV

Moc dobre napsano R^.

5 1
možnosti
Foto

Paní Hrindová sama sobě odporujete.

Na jednu stranu hájíte svobodu slova včetně nenávistných výroků vyhrožujících násilím a na druhou stranu chcete zakazovat Islám pro to, že dle vás je nenávistný a vyhrožuje násilím.

9 12
možnosti
Foto

Pokud soused řekne, že vás zastřelí když získá zbrojní pas a legálně drženou pistoli necháte to být nebo podáte trestní oznámení?

Když zjistíte, že si požádal o zbrojní průkaz pořád to necháte být?

Necháte to být i když si koupí zbran a náboje?

Vždyť jsou to jen slova a nevěříte, že je potřeba je omezovat?

Konvička prohlásil, že pokud vyhraje volby namele muslimy do masokostní moučky.

Nedávno byl označen za volebním superleadera...

1 15
možnosti
JS

Kdo schvaluje stíhání Martina Konvičky je závistivý otrok a slaboch?

7 0
možnosti
MP

R^ Jak to mají někteří lidé jednoduché, že ;-D

6 0
možnosti
OK

Myslíte, že je správné, dovolit svobodně vás urážet a obviňovat z toho, že jste ve skutečnosti spojena s IS a za jejich peníze tu popouzíte lidi proti nim, což islamisté chtějí a potřebují?

4 1
možnosti
Foto

Pokud by ve společnosti bylo dost pravdivých informací, nevadilo by ani takové obvinění. Protože by mu nikdo nevěřil. Pokud bychom žili ve svobodné zemi, bylo by možné se proti něčemu tovému bránit. Dnes to bohužel nejde... Na Martina všichni plivou, ale nikdo mu nedá prostor k tomu, aby své postoje vysvětlil. To je absurdní.

1 5
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz