Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Zajímavé, kolik lidí žije s klidem, že se nic neděje a vše je v tom nejlepším pořádku, na té nejlepší cestě k černému zítřku ...

5 0
možnosti
MN

Jsem rasista - jsem bytostně přesvědčen, že lidé tmavé pleti jsou tupí a neschopní a mají to dané geneticky. Říkám to otevřeně, dlouhé roky. Kdysi jsem byl pracovně na jihu Afriky a poté přímo hysterčil a vykládal každému na potkání, že sem žádné černochy nesmíme pustit, jinak dopadnem jak běloši v JAR.

Přesto mě nikdo nezastrašoval, nikdo mi nevyhrožoval, žádné stíhání ani vyhazov z práce mi nehrozí. Jediní, kdo mě kdy napadal, jsou příznivci IvČRN. Ti mi nadávají do sluníčkářů a islamofilů a že prý si mám uprchlíky vzít k sobě. To jsou paradoxy, že? 

Mimochodem: váš velký vůdce slibuje trestně stíhat nevhodné názory a ideologie. A "sluníčkáře" chce zbavit občanských práv. To vám ale nevadí, že?

9 5
možnosti
KK

Moje + máš omylem, vlastně jen za ten první odstavec.

1 0
možnosti
Foto

vy autorko a vaši příznivci se oháníte statistikami  - statistika čtenosti a karmy vašeho článku říká, že při 2786 přečteních vašeho blogu máte karmu 41,11 (sic), ale to znamená, že karmu dalo pouze 416 čtenářů, což je necelých 15 %.

Odvolávat se na statistik, může být někdy ošidné.

6 5
možnosti
LV

1. Nemám chuť a čas hledat a zkopírovat Vám sem jak se karma počítá - můžete si to z jistit sám.

2. Zkuste si srovnat uvedená dvě čísla s blogem, který hlásá bezhlavé přijímání muslimských imigrantů, nebo s blogy, které se tváří jakoby neutrálně.

3 0
možnosti
LB

Známe to z totality - dobrovolně povinně. Vystavovatel "dobrovolně" ukončil výstavu, čímž musel opět "dobrovolně" porušit uzavřené smlouvy k provozu výstavy se vztahující, atd.

Euroamerická neobolševická totalita krytá naší loutkovou vládou zkouší, co si ještě může dovolit. V daném případě jde o neomalený zásah do ústavního práva na svobodu projevu podle čl. 17 Listiny základních práv a svobod. Ale je mi jasné, že nějaká ústava je stoupencům amerického genderismu naprosto ukradená...

5 5
možnosti
MK

Ukončil výstavu aniž musel. Nebyl k tomu nucen. Občas mám pocit, že lidé jako vy potřebují k životu konspirace aby mohli, byť jen dýchat.

10 3
možnosti
MK

To je šílená demagogie. Kde je ohrožována jaká svoboda? Koho vyhazují z práce za názor? Jaké výstavy jsou zakazovány? 

A navíc tahat do toho pátera Koniáše, jednoho z vlastenců, kterému, jako mnohým dalším vděčíme za zachování krásy českého jazyka. 

A nebo nenasytného Bobliga je opravdu úlet. Plácání pátého přes deváté, jen když se něco napíše.

10 5
možnosti
RC

a co ta vystava aktu v akademii co se nelibila feministkam?

4 0
možnosti
VM

V30l37a98d82a 39M28u59s81i95l

7. 11. 2015 15:36

Ja  zase   nechapu, jak pan Karel  Masek  se  dopousti z hlediska   elementarni logiky  trivialnich chyb.Pokud ma  alter  egto  nebo   super  eg, niukoho by neurazel.Jedna cast  populace se ridi  In Dubio pro   aegroto, in Certas pro  Reo. Druha cast In  dubi pero  Reo...

   Pan  Masek  zrjme patri k nadpolovicni vetsine

0 0
možnosti
KM

K12a92r89e40l 78M65a77s31e96k

7. 11. 2015 15:56

Ne, poloviční. R^

0 0
možnosti
VM

V72l93a33d61a 92M50u12s49i56l

7. 11. 2015 14:37

Pane  Siku, to    zijete v tomto  state, nmebo jinde.

  Ti co  meli dopst  obcanske  odvahy  ridct  ne     vstupu  vojsk pri proverkach 1969 a 19870  na do  doplaceji dodnes, jejich rodiny take.

     Ja se opravdu  divim, ze zde neco  takoveho muze napsat dospely clovek

0 0
možnosti
VK

Já stále nechápu, jak si dospělý člověk může nevšimnout tlačítka reagovat vpravo dole pod příspěvkem, ke kterému se vyjadřuje.;-)

6 0
možnosti
ZK

No, dokonale jste popsala chování vaše a vašich fandů vůči lidem, co si dovolí pochybovat o vašich názorech.

10 4
možnosti
MB

Lidé jako autorka mají velké problémy s autoritami a vesměs bojují vůči systému jako rebelové. Bohužel historie ukazuje, že rebélie vůči systému je jenom extrémní porucha vnímání role autorit. Právě proto jsou pak tito bojovníci za "svobodu" tak extrémní ve svých názorech a když se dostanou k moci (tak jak to předvádí BPI), tak by nejraději všechny, kdo mají jiný názor, odsoudili nebo alespoň internovali (v tom lepším případě). Historie ukazuje, že všechny revoluce vedené rebely měli pak za následek tvrdou totalitu - jenom nahradili jeden extrém druhým extrémem (francouzská revoluce, komunistické revoluce, vojenské převraty).

8 4
možnosti
Foto

J86a41n 33Š43i67k

7. 11. 2015 14:13

Dobrý den, z Vašeho článku to vypadá, jako by jste žila v KLDR. Možná máte obavy, že zde neposlušným hrozí popravy kulometnou četou. V opačném případě soudím, že nemáte dost občanské odvahy podpořit svá tvrzení konkrétními příklady a konkrétními jmény. V tom případě lze očekávat, že budeme Váš článek považovat za konspirativní teorii a ne realitu. Hezkou sobotu. Rv

12 3
možnosti
KM

K22a48r66e51l 88M19a52s30e77k

7. 11. 2015 14:25

To je marný. S touhle paní, pro kterou se jedna zrušená výstava rovná zrušeným výstavám v množném čísle, není kloudná řeč.

9 0
možnosti
JH

Vím, že ztrácím čas. Ovšem nejpodstatnější rozdíl mezi Koniášem a Bbbligem byl v přístupu. Koniáš pálil pro víru, Boblig klidně mučil a zabíjel pro osobní prospěch. Tenhle rozdíl Hermanci ani nemohou pochopit!!;-O!!

6 0
možnosti
Foto

A jak víme, že Boblig nebyl zapálená "čarodějnicbijec" a že si tedy sice asi přilepšil, jako mnozí komunisté, ale dělal to "pro dobrou věc"?

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz