Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J11o21s38e71f 67P64a33r94á24k

22. 7. 2015 10:42

Démonizace jakékoliv, opakuji jakékoliv nemoci je velmi hanebné a opovrženíhodné.RvRvRv

0 0
možnosti
HO

Paní Hrindová, ať má slečka Lucie jakékoli politické názory, kampaň, kterou rozjela, má určitě smysl. Neplivejte na člověka, který se snaží, aby se z jeho chyby mohli (v tomto případě mohly) poučit ostatní.

5 0
možnosti
Foto

http://adenokarcinom-zaludku.webnode.cz/

Těch,co prošli nemocí a psali o ní,je víc,než hub po dešti,což zřejmě slečna Lucie nezaregistrovala a má potřebu informovat o nemoci,jako by ji žádný z čtenářů nemohl znát,.......je to s prominutím hloupá osoba.A navíc píše,že nechodila na prevenci,zrovna v jejím věku je rak.děložního čípku a hrdla,z přenosu Herpes viru docela častá,možná že slečna Lucie předpokládá,že mnoho čtenářů se naučilo číst teprve včera.Přeji ji úzdravu,ale je mi krajně nesympatická,o to víc,že se zjevuje v dalších médiích a člověk na ní chtě nechtě narazí.:-P

3 5
možnosti
OK

Máte v sobě hodně zla

16 1
možnosti
LB

Paní Hrindová, nevím jak to říct abych Vás neurazila, ale po tomhle vašem příspěvku do eurovize mám dojem, že máte momentálně v hlavě piliny. Váš zde komentovaný příspěvek zde již byl rozebrán docela důkladně, a i já se ztotožňuji s většinovým názorem komentujících. Ale co mě pobavilo (a je to asi jediné zábavné, jinak je to spíš k pláči), je Váš komentář k webovým stránkách slečny Bittalové. Nedalo mi to a omrkla jsem i ty Vaše. Chápu, že webdesign asi nebude zrovna váš šálek kávy, je to ostatně taky věc vkusu. Ale nefunkční linky apod. si může dovolit možná tak žák střední školy v domácím projektu, ale ne "profesionálka", za kterou se označujete.

15 0
možnosti
KP

To je bída to je bída. Vy byste se měla modlit aby karma neexistovala, ale ona zjevně existuje a vy jste musela v minulém životě provést něco strašného, že vás tak krutě postihla.

A v tom příštím to, vzhledem k tomu, co tu předvádíte, nebude o moc lepší.

9 0
možnosti
JL

Divná holčičí tvář s náhrdelníkem, na kterém je napsáno "kunda" - to samo je nějak úchylné a dekadentní a ještě smotáno s nějakou kampaní o nenávisti - jakési exkrementy postmoderního rozkladu. Ať si to užívají ti, kteří tam patří do toho guláše.

6 3
možnosti
Foto

Jak se Vám podařilo dostat tento diskusní příspěvek na zeď ?Já psala,že je pro mně nána a obsáhle vysvětlovala postoj k tomu,jak slečna medializuje svou nemoc v médiích.A neprošlo to.A znova už se rozepisovat nebudu.

0 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
LN

Paní blogerko nepište, prosím Vás o to. To jak Lucie bojuje proti svému vnitřnímu trápení je jen a pouze její věc a jak sama řekla, pokud by oslovila jenom jednu ženu a ta by šla na preventivní prohlídku je to úspěch. Na kampani spolupracuje se svými kamarády, a aby mohli dál pokračovat, tak shánějí peníze, protože kampaň je užitečná. Třeba pro lidi, kteří mají rádi černý humor a staví se k problémům po svém, ale i ti mají právo být informování. Co se týče té lži a podvodu, o které píšete, tak Lucie podvedla jednoho velkého podvodníka Lukáše Kohouta. A za to jí většina tleská. Prosím Vás nekritizujte, zjišťujte a hlavně nesuďte. Rozhovor s Lucií najdete na DVTV, snad Vám projasní myšlenky.

15 4
možnosti
JC

Milá Lenko, pokud někdo (kdokoliv) své osobní trápení a i nemoc takto surově medializuje, tak už to není jeho a jen a pouze jeho osobní věc. Je to už nepěkná medializace a shazování trápením které nemá jenom ona sama. Takových je spousta (bohužel) ale udělat si z toho sebestředně PR, to je docela nepěkné. Navíc s fotkou, kde je náhrdelník se slovem, jakým je.

Je mi jí líto, ale myslím si o ní, ve všech těch souvislostech (placená trollerka) je to její boj (nečestný). Pro mně je to jenom pozérka ...

10 9
možnosti
SS

Kdyby hloupost nadnasela, pani Hrindova by letela jako holubicka.

A jeste neco. Zavist je hrozna vec.....

17 4
možnosti

Kdežto Vy byste v mžiku opustila sluneční soustavu. A s vlastní závistí máte jistě hodně bohaté zkušebosti :)

4 7
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz