Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Hrindová IvČRN bylo citováno prakticky ve všech mediích-je chyba vašeho hnutí, že se ani mezi sebou nedomluvíte co budete tvrdit-viz verze vašeho tiskového mluvčího.

Faktem je, že se žádní svědci poodporující vaši verzi očividně mimo IvČRN  nenašli. Respektive většina svědků se na podstatě věci shoduje s vámi-došlo ke konfilktu a k pokusu o stržení plakátu.

Možná kdybyste nedělala z komára velblouda-viz váš blog"...A tam stojí horda cizinců, připravená k boji - přesně tak vypadají. Napadají nás slovně, přibližují se, mají zlé oči..." a držela se faktů tak by vám někdo věnoval více pozornosti.

Faktem je, že z vašeho popisu je zcela evidentní zaujatost a snaha situace zneužít-což je patrné i z toho jak osočujete rektora, jak osočujete nezávislého novináře....

A jinak není to tvrzení proti tvrzení.

je to tvrzení vaše proti studentům, nezávislému novináři, policii...

Ano s nejvyšší pravděpodobností došlo k nějakému přestupku ze strany studenta, ale rozhodně ne na útok na ústavou zaručené práva-na ty naopak útočí to vaše extremistické hnutí.

5 25
možnosti
LR

Ano, není to tvrzení proti tvrzení.

Zatímco autorka je očividně seriozní dáma, tak studenti se "profilovali" dostatečně, nezávislý novinář příliš nezávislý není, jak plyne i z jeho pindů o údajných extremně pravičáckých aktivistech ... a vyjádření policie jsem doposud nečetl.

Že se 15-20 mladíků chovalo agresivně proti 2 ženám je prostě fakt.

A nejde o žádné kulturistky, které by je "provokovaly" aby jim mohly nasadit záludné chvaty...

Je zřejmé, že další eskalaci nezabránila vrozená mírumilovnost muslimů, ale přítomná policie, která musela muslima zpacifackovat.

A rektor se skutečně chová zcela v rozporu s tím, co je principem akademických svobod.

Je holt svým vzděláním, profesí zcela vnořen do sluníčkovského žvanivého oboru a svým přístupem je cokoliv jiného než tolerantní vzdělanec s nadhledem.

13 3
možnosti
ZV

Pani Hrindová, to čo robíte má zmysel  . Čím viac ľudí bude burcovať ľudí proti islámu, tým lepšie.

15 0
možnosti
JM

Vícenásobná karma, samozřejmě.

A co se týče

"Vážení - co tak uspořádat besedu nebo seminář? Pojďme o všem diskutovat! Akademická půda byla vždy k něčemu takovému otevřená. Co tak mi dát prostor na stránkách univerzity?"

Tohle by na olomoucké univerzitě předpokládám neprošlo, ale teoreticky by to mohlo projít na Ústavu státu a práva v Praze. Mám tam známého, mohu se ho zeptat. Taky na CEVRu v Praze si to dovedu představit. Dejte kdyžtak vědět.

6 0
možnosti
JP

Z celého toho hysterického pokřiku jsem se dozvěděl, že: níkdo se vás na nic neptá, vyjma novináře Blesku a Reflexu, proto jsou to všechno ostatní prolhaná média. Babišoviny jsou seriózní, jelikož něco o vás vyšlo v lidovkácjh a nějaká redaktorka z iDnesu se vás na něco vyptávala. Dále pak jste stejně pronásledováni jako Charta, jelikož vás pomlouvají a nikdo vás nečte. Resumé: všichni vám ubližují a vy tu svou pravdu nemáte kde vykřičet. Studená sprcha by neškodila.

6 18
možnosti
Foto

Kde chybí argumenty, začne se zpochybňovat osoba... Jak typické. Takže děkuji vám za diagnózu:-)))

15 2
možnosti
JH
MK

Kde je Achmed? Takový článek a on určitě někde orá pole se svou půlmuže polovičkou :)

2 1
možnosti
OK

Mimochodem, víte, co je pro mne indikátorem serioznosti IvČRN? Jak jeho členové či podporovatelé přistupují k názorovým oponentům. To je velmi poučné.

4 2
možnosti
LR

Jsem jen jeden ze 120 tis. sympatizantů - máte nějakou kritickou připomínku k mému vystupování?

Dovoluji si především lidi, co s neznalostí islámu, zato jakoby nadhledem relativizují, považují islám za jedno z mnoha náboženství zasluhující si využívat demokratických svobod najmě svobody vyznání.

Jenže nejde o "jedno z mnoha náboženství". Je to krvavá nenávistná ideologie, která je s demokratickými principy naprosto neslučitelná.

Nechápu lidi, co jim to ani po přímým citátech z Koránu = souboru závazných nařízení Allaha  nedochází.

18 1
možnosti
OK

Pro vás vlastně v konečném důsledku skončila akce spíše dobře. Bez ohledu na média se zdá, že značná část veřejnosti vás podporuje.

Já ovšem nikoli. Tedy, aby bylo jasno, pokud Vás někdo fyzicky či slovně napadl, aniž by to byla reakce na předchozí podobný způsob napadení, stojím za Vámi a za spravedlivým vyšetřením kauzy i s potrestáním viníků.

Co mi ovšem vadí, je ten nejméně dobrý přístup k problému frustrace společnosti na celosvětový populační vývoj.

U živočichů, a v tom člověk není výjimkou, je normální, že při pocitu ohrožení naroste agresivita a uvažování se omezí na hledání co nejjednoduššího řešení, jak ze situace uniknout. Ovšem člověk, má-li u sebe dvojnásobné adjektivum sapiens, by přece jen měla být "rezerva" ve schopnosti z mírného odstupu racionálně zhodnotit celou situaci, než se chytat prvoplánových řešení.

Navíc zde vidím řadu historických paralel, kdy značná část obyvatel státu poměrně spontánně tleskala iracionálním činům, které v důsledku všem uškodily. Copak se nikdy nepoučíme? Copak na víc nemáme? Copak musíme vidět jen extrémy (např. nejsem-li s vámi, jsem proti vám, jsem sluníčkář a pravdoláskař, který chce otevřít hranice dokořán a vítat všechny imigranty s otevřenou náručí)?

3 2
možnosti
PZ

no pokud jsem četl dobře média posledních dní, tak kecy o extremismu velmi bohatě oplývá především sluníčkovsko muslimská strana konfliktu.

Jinak s první větou posledního odstavce se naprosto shoduji, jen si nejsem jistý zda tím myslíme oba to samé ;-)

5 1
možnosti
RB
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz