Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Souhlasim s vami.

Ovsem v jednom budu s vami i nekterymi diskutujicimi polemizovat.

Nejsme xenofobove. Xenofobie je strach z neznameho. A nase obava prameni prave z toho, ze islam cim dal tim vic dobre poznavame. Z cinu, z jednani, z chovani, z vystupovani, z projevu i z literatury.

A tim spis se mu musime branit!

21 0
možnosti
AS

A85d98a31m 69S23t50a42v61a

17. 1. 2015 12:58

"....Nejsme xenofobove...": Tím a čecháčkovstvím nás opakovaně častoval Václav Havel, jen co se stal prezidentem.

1 0
možnosti
VP

taky se hlásím do klubu;-D ptal jsem se totiž jednoho zastánce " proč jseš vlastně tady, proč nejdeš někam kde nejsou takoví zabedněnci jako v ČR" ... tohle byla reakce "Václavek by někoho vyhazoval? To je klasická praxe  xenofobů" .... marně jsem hledal ve svém příspěvku něco o vyhazování a tak ... no nenašel a ani nic takového nenapsal, jen jsem chtěl znát důvod toho že je tady .... ale to jsem se nedověděl ... ale na druhou stranu je fajn vědět že je člověk xenofob ;-D

5 0
možnosti
MP

Vidíte, možná jste ve své citlivosti taky někoho někdy ohodnotila jako xenofoba a rasistu, ale nevím to. Islám nejen umožňuje, ale i přímo nabádá k otřesnému násilí, a přesto najde své zastánce mezi lidmi, kteří vyrostli v evropské kultuře. Nemá cenu všímat si nálepek.

Nechápu ovšem ženské příznivce islámu. Jsou ochotny plivat na vše křesťanské, přitom církev nezatracovala svobodné matky. Bádám v matrikách a těch záznamů dětí bez otce je tam přiměřeně. Ty ženy stíhalo jakési opovržení, byla to ostuda pro rodinu, dotyčná chytla bezpochyby od rodičů i víc než pár facek, ale nikdo ji nevyhnal, ani pro čest rodiny nezabil. Islám by nás vrátil o celá staletí zpět.

Takže vítejte mezi xenofoby a rasisty.

17 0
možnosti
Foto

Zdravim paní Pokorná,často s vámi souhlasim,ale dnes musim říct jen k tomu zatracování církví,to není tak uplně pravda,stejně jako to že v evropě byly ve středověku snahy o vytvoření jakéhosi kultu ženy,kdy by byly ženy na tom uplně posledním místě,naštěstí to máme za sebou a je třeba říci že v té době (středověk),se s tímto směrem,většina křestanů nemohla a ani nechtěla ztotožňovat,přesto přesto byla snaha toto některými uplatnovat,přeji ale to už je na jinou debatu..A mimochodem,takoví katolíci taky nejsou dle mého pohledu k ženám uplně fér.přeji příjemný zbytek dne

0 0
možnosti
Foto

Ano .. to ale byli v hledacku Zide

1 1
možnosti
FK

Ha dalsi rasista a xenofob. Toz vitejte, ja jsem totiz taky.

17 0
možnosti

Vida, výchova má své výsledky. To označení snesete. 

Ještě chvíli a přijdete na to, že "xenofobie a rasismus" jsou úplně normální označení přirozeného stavu, kdy si každý chrání svůj domov před devastací cizími vlivy. 

:-P

A své místo má i házení do jednoho pytle - není v lidských silách hodnotit každého, s kým přijde do styku a nezbývá, než si předběžně každého zařadit podle pár vnějších znaků.

18 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz