Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo, jo. Je to smutné. Souhlasím s vámi, že pravice chybí. Lidi (a mnoho diskutujících pode mnou to dokazuje) vidí pravici jen jako zloděje a tuneláře. A vůbec netuší, že pravicová politika, ale především způsob života, je o tom umět se postarat sám o sebe, umět se rozhodovat a nést za to sám odpovědnost, nespoléhat na druhé. A čím víc takových lidí, tím líp nakonec pro všechny, i pro ty ostatní. Ti co nadávají na pravici tyto souvislosti nechápou, nebo jsou prostě příliš pohodlní se tím řídit. Když to vše někdo udělá za ně, je to prostě snažší. Ode mě karma a díky.

5 2
možnosti
Foto

Ale oni vědí, co je pravicová politika a samozřejmě chápou souvislosti, oni nejsou zabednění. Oni totiž mají svou představu a ne tu, co jim pokřiveně dlouhé roky ODS vnucovala.

Ona jim totiž "pravice" předvedla zlodějnu a tunelování za bílého dne v "pravicovém" (neboť to o sobě všichni tvrdili) pojetí.

Většina lidí by ale chtěla skutečně pravicový stát a společnost, jen nevěří recyklované ODS. Vždyˇsama autorka správně píše, že změny v ODS byly pouze kosmetické.

Nezlob se na zrcadlo, když ti ukazuje křivou .... obličej.

3 2
možnosti
Foto

ODS si zvolila nové vedení. a je vidět, že dochází k příznivé změně. Také je to vidět na stoupajících preferencí.

3 2
možnosti
Foto

Milá dámo, snad všechna vámi popsaná negativa jsou pozůstatkem působení ODS. A ti korytáři v ní nezačali v roce 2000, ti tam byli od založení.

Pro mne se morálně ODS dostala téměř na úroveň komunistů.

1 6
možnosti
JB

Pardon,to mělo být plus :-(

0 1
možnosti
PK

P29a44v73e14l 33K69u22l70a

1. 1. 2015 11:32

Děkuji, mám dojem, že nic lepšího letos už nikdo nenapíše. Na kecy některých komunistických diskutérů nedbejte

5 2
možnosti
HB

Vy musíte mít strašně jednoduchý život, když hned znáte nepřítele.;-D

3 2
možnosti
Foto

Karma !!! Jako novoroční zamyšlení podle mne až moc chmurné . Musím Vám však dát za pravdu, že nějak ubývá lidí, co dávají najevo své pravicové smýšlení. Vezměme si jen namátkou tento server . Kdysi s převahou příspěvků chytrých , o něčem , se zajímavými tématy. Nyní v podstatě platforma kolotočářů , putino- a zemanofilů ( mohu-li to takto formulovat).

Obávám se , že  sinusoida se nyní obrací ve prospěch levice. Uvědomme si, že ze čtyř vrcholných politiků ČR byli dva členové KSČ a zbylí dva byli v té době příliš mladí na členství. Jinak by nepochybně byla komunistická minulost našich špiček 100 %.

Když uvážíme situaci třeba v Řecku , kdy ultralevice nepochybně vyhraje volby a odmítne platit dluhy EU.....Dobře už bylo ? Musíme být optimisté a doufat , že zdravý rozum snad vyhraje.:-(

6 0
možnosti
Foto

Přivedli jste ekonomiku na pokraj krachu, proto je správné, že se pan Fiala zdekoval a nevystrkuje nos. Doporučoval bych to ostatním členům ODS také.

2 13
možnosti
HB

"Mám několik facebookových profilů..." ;-D - stačilo, dál už jsem nečetl.:-P

2 1
možnosti
KD

Jací disidenti? Pravicová média ( to jsou všechna kromě Haló novin ) za vás bojují od slunka do slunka.!!Kdo se tak má !

2 6
možnosti
Foto

Pane Dvořáku - to je právě ten omyl. Já žádná "pravicová" média nevidím. Ale to je špatný pohled na věc. Stačilo by kdyby existovala média objektivní:-)

5 2
možnosti
JB

Díky bohu že se vám to nedaří!ODS byla pro tuhle zem nejdražší strana v dějinách co se týká dojení státu a to navšech úrovních!RvRv

5 6
možnosti
Foto

Ale ono nejde o ODS. Jde o to, že tady neexistuje žádná relevantní politická síla, která by byla schopna lidem vysvětlit, co je opravdu v jejich zájmu a skutečně by hájila zájem poctivých lidí, kteří se chtějí starat sami o sebe a slušně žít.

9 3
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz