Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Eva Hrindová

13. 4. 2008 20:11
Právě teď to vysílá ČT2

Vážení - onen filom právě teď běží na ČT2 - podívejte se na něj!

0 0
možnosti
PK

Ccecil

13. 4. 2008 19:42
K dnešnímu filmu

Ten dokumen jsem již viděl  a opravdu ho všem nealarmistům, kteří ještě neztratili soudnost  a dokážou zvažovat fakta vřele doporučuji.

0 0
možnosti
MK

Modrý král

13. 4. 2008 19:19
Zametat před svým prahem

"Hledejte, co je mezi řádky. Pokládejte dotazy. Chtějte jasné důkazy. A

vždy přemýšlejte o jednom - co z toho má ten, kdo něco fanaticky hlásá

a není schopen diskuse. To je vždy podezřelé!"

Paní autorko, prosím aplikovat u Vás.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

13. 4. 2008 19:25
Re: Zametat před svým prahem

Tak mi pověz, co z toho má  konkrétně autorka?

0 0
možnosti

Chmelař

13. 4. 2008 19:18
co je to prvada

je hezké že svůj NÁZOR NEKOMPETENTNÍHO ČLOVĚKA považujete za PRAVDU!

 Je vidět, že jste volička ODS, patříte tam :-©

0 0
možnosti
PK

Ccecil

13. 4. 2008 19:03
JInak

Pěkně a pravdivě napsané.R^

0 0
možnosti
PK

Ccecil

13. 4. 2008 19:02
Mrak na obzoru

Úplně podobně začal ve světě nacionální socializmus či komunizmus. Taky se na počátku zabalil do líbivých hesel a záchraně lidstva. Bohužel tento trend se zaštiťuje vědou a vědeckým výzkumem, který je často znásilňován k propagandě. Je naší povinností na takovouto manipulaci upozorňovat a odhalovat ji, protože pokud to nebudeme dělat, vyroste nám tady další hrůzný režim, tentokrát v globálním provedení. Na lidi platí strach, proto se straší globálním oteplováním a "katastrofickými důsledky". Díky tomuto zastrašování dostává spousta lidí peníze z veřejných zdrojů na naprosto nesmyslné projekty a výzkumy, které, jak jinak, opět účelově "potvrzují katastrofu". V ruku v ruce s tím se volá po regulacích všeho druhu a omezování svobody a práv lidí.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

13. 4. 2008 19:02
Re: Mrak na obzoru

Ještě je pořád čas apelovat na zdravý rozum a pokusit se to když né zastavit, tak alespoň zmírnit důsledky. Já si totiž  nemyslím, že je všechno happy. Naopak mám velké obavy z bouřky, když vidím velký černý (zelený) mrak na obzoru. A opravdu se nechci dožít doby, kdy někdo bude rozhodovat na základě "vědeckých poznatků", kdo přežije nebo bude zlikvidován, protože v krásném novém světě, kde se všichni budou milovat může žít jen 500 000 000 lidí.

0 0
možnosti
C

clarkexxx

13. 4. 2008 18:49
The Great Global Warming Swindle

Britska stanice Channel 4 se po odvysilani tohoto dokumentu od nej musela oficialne distancovat. Bylo totiz jasne prokazano, ze grafy, na kterych cela argumentace tvurcu toho projektu stoji, byly ucelne zmanipulovany aby podporily jejich teorii. Nejsem slepym zastancem ani jedne z teorii ale nikdo by se nemel nechat unest jednoznacnym vyznenim tohoto filmu protoze hranici az s cistou propagandou. Na anglickem internetu toho o tom najdete spoustu.

0 0
možnosti
K

Kazimator

13. 4. 2008 19:07
Re: The Great Global Warming Swindle

Souhlasím, nedávno jsem se díval na Inconvinient truth (bravo, Al Gore by se mohl živit jako komediant nebo teleshopový prodejce) a The great global warming swindle krátce po sobě, a můj první dojem byl jednoznačně ve prospěch "švindlu". Pak jsem ovšem navštívil anglickou wikipedii, a ač rozhodně nejsem fanoušek "ecomenstalists" tak musím uznat,že swindle si s fakty a "zřejmými pravdami" hraje podobně jako Gore.

Takže platí jako obvykle-selský rozum.

0 0
možnosti
D

dutina

13. 4. 2008 18:18
Klaus není ekolog

ale ekonom.On pouze hodnotí sci-fi snahy enviromentalistů ,kteří na úkor našich svobod chtějí zatáhnout civilizaci do ekonomického úpadku.Přečtěte si projev co měl v NY na to téma je na jeho stránkách www a snad ho mnozí pochopí.Až zelení budou propagovat jaderné elektrárny místo uhelných ,až budou mít projekt jak zastavit likvidací deštných pralesů pak uvěřím,že to není pouhá snaha někoho zase vydělat na ohlupování lidí.

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

13. 4. 2008 18:17
Tak jsme se zase při neděli zasmáli

Kdysi mi na VŠ jeden docent říkal, že u žen platí, že součet krásy a inteligence je konstantní. Dlouho jsem mu nechtěl věřit, ale pak jsem mu musel dát za pravdu. Tady je další ukázka.

Stačí se přece podívat kolem sebe a vidíme, že počasí je v pohodě, každá zima jak má být, plno sněhu i na horách. Prostě super.

A Václav Tunel I. měl vždycky pravdu - s Viktorem Koženým, s průměrným platem 20 000,- v roce 2000 a nakonec i s tím, že živočišných druhů přibývá, tak proč zrovna teď by se měl mýlit.

0 0
možnosti
EH

Eva Hrindová

13. 4. 2008 18:48
Re: Tak jsme se zase při neděli zasmáli

Když chybí argumenty, tak se vždycky hodí ú)točit na autora osobně. A zvlášť nechutné je odkazovat se na nižší inteligenci žen....

0 0
možnosti
JH

JiriHrdina

13. 4. 2008 18:11
Velký humbuk

Argumentovat nezvratnými důkazy ať na jedné nebo druhé straně je samozřejmě pochybné, protože žádný důkaz není stoprocentní. Osobně si myslím, že samotné oteplování (jestliže nastane) není žádná velká tragedie a lidstvo se přizpůsobí. Pro zajímavost průměrná teplota např. v Itálii je cca o 7 stupňů vyšší než v Čechách.

Samozřejmě to neznamená, že se máme na všechno vykašlat. Omezovat emise, odpady apod. je určitě potřeba. Jen by se z toho neměl dělat takový humbuk a celosvětový problém č.1. V tomhle zcela souhlasím s Lomborgem (kniha Skeptický ekolog), že je třeba stanovit si priority a investovat spíš do problémů třetího světa.

A pokud jde o Klause, jasně že to není odborník na ekologii. Ale nebýt toho, že tohle téma vytáhnul na přední stránky, těžko by bylo odpůrce GO vůbec slyšet.

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz