Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

HuLarus

14. 4. 2008 7:43
teda zírám

naprosto jasné a nevyvratitelné vědecké důkazy; vědci prokázali, že na změny klimatu nemá vliv lidské konání; klima ovlivňuje především aktivita Slunce... to jsou mi věci, a blbcům se to líbí... je to aspoň tak zábavné jako Terminátor?

Ale shodneme se v jednom... "Nevěřte zjednodušeným teoriím, které navíc předkládají ti, kteří je nejsou schopni logicky vysvětlit."

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

14. 4. 2008 7:39
Logika je pro GP to největší nebezpečí

Kdyby totiž lidé začali logicky uvažovat a konat, tak GP a všichni zelení nebudou stačit platit škody, které svým jednáním způsobili. Jen biolíh a hladomory stačí, natož neekologické větrníky, solární moduly a jedovaté úsporné žárovky, kde jejich jedovatost, nebo energetická náročnost nemá s ekologií nic společného,leda slovo katastrofa. Na jeden litr biopaliva se spotřebuje1,6 litru normálního paliva,fotovoltaika a větrníky  sežerou při výrobě tolik energie a tak znečistí přírodu, že by museli pracovat sto let a s třikrát větší účinností aby se to dalo omluvit.Dotace- bez nich se domeček z karet zeleným rozsype, jde totiž ne o ekologii, ale především o peníze !!!

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

14. 4. 2008 7:23
Zabránit globálnímu oteplování lze jednoduše:

znečistit atmosféru tak, že přestane propouštět sluneční paprsky. Jistě, je to velký a nároční úkol, ale lidstvo si s ním v čele s osvícenými technokraty jistě poradí.

0 0
možnosti
D

dutina

14. 4. 2008 8:49
Re: Zabránit globálnímu oteplování lze jednoduše:

Jeden známý meteorolog drFergot měřil znečištění na ostravsku (prachové znečištění má největší vliv) celý život a měl zjištěné že od 50 let do poloviny 90let  se sluneční svit na zemský povrch vlivem prachu v ovzduší snížil do kulminace skoro o 50%,od té doby se ovzduší vy čišt'uje vlivem rušení fabrik a čištění ,je to poznat na přírodě a to může potvrdit měřicí stanice v okolí Ostravy.Chci říct ,že hlavní vliv na počasí má slunce.

0 0
možnosti
KP

Katalog prací

14. 4. 2008 1:27
Viděla film :o)

Podle vědce Jana Pretela prezident v textu zaslaném

Kongresu popřel vědecké poznatky.

0 0
možnosti
KP

Katalog prací

14. 4. 2008 1:29
Re: Viděla film :o)

"Vzali si pouze nejkritičtější scénář, nepracují s tím, že

scénáře popisují různé fáze vývoje," konstatoval. Prezident podle něj

také chybuje, když popírá, že si člověk sám planetu ničí.

0 0
možnosti
TK

trdelnik

14. 4. 2008 1:02
Hura

...  " podle me na teto problematice chcete vydelat hlavne vy " ...  A muzete mi prozradit, pane chytry, jak napsanim blogu mohu vydelavat penize? Velice se na to tesim, uz davam vypoved v praci !

0 0
možnosti
TM

pan.ucho

14. 4. 2008 1:34
Re: Hura

v te me citovane casti neni o penezich ani zminka. ale je zajimave, jak uvazujete, ale o tomhle asi dnesni doba je...

0 0
možnosti
TM

pan.ucho

14. 4. 2008 0:37
lidi jsou ovce

je celkem sranda, ze si nekdo na tuto problematiku dokaze udelat takovyto nazor diky jednomu jednostranne zamerenemu filmu... neni nad to si v noci precist tak inteligentni blog o problematice, ktere tak velmi rozumite :)

o dvojcatech byly taky natoceny krasne vypadajici dokumenty, veskere predkladane konkretni informace prakticky podlozene a ma se tedy ocekavat, ze ma clovek verit naprosto vsemu, co tam bylo receno a prohlasit to za fakt?

veskere jednostranne zalozene dokumenty je treba brat s rezervou a pouzivat mozek. ale lidi jsou hloupy stado, veri vsemu, co se jim predlozi a neumi si udelat vlastni nazor. nazory jen prejimaji od nekoho jineho... zajimava lidska vlastnost...

a prohlasit, ze napriklad Gore na tom zamerne vydelava? hm...

podle me na teto problematice chcete vydelat hlavne vy, autorko teto jednostranne propagandy :)

0 0
možnosti
PK

Ccecil

14. 4. 2008 0:58
Re: lidi jsou ovce

někdy stačí k názoru jen nick. Mnohdy vypovídá víc, že by se dalo očekávat.R^

0 0
možnosti
O

Oldis_rab

14. 4. 2008 0:02
Ano k oteplovani dochazi

ale clovek na tom ma nezanedbatelny podil, pokud by lidstvo neexistovalo, nedoslo by k tak vyraznemu vykyvu. Moje alrgie je teda podle tebe zpusobena nicim. Auta ve mestech produkuji predevsim rajsky plyn, z pneumatik se jim obrusuje pyl, to si myslis?

0 0
možnosti
P(

plech (Anonym)

14. 4. 2008 0:36
Re: Ano k oteplovani dochazi

Fanatikovi nevysvětlíš nic. Lezení do prdele je zlatem chráněno. :-)

0 0
možnosti
O

Oldis_rab

14. 4. 2008 0:00
nedavno jsem cetl uvahu

z niz vyplivalo to, ze i IPCC pocita ve svich apokaliptickych vizich s vedecko technologickym pokrokem zmirnujici efekty globalniho oteplovani, s vedeckotechnologickym pokrokem ke kteremu NEDOCHAZI. Z toho co pisete vypliva ze muzeme vsichni vesele dal rozhazovat odpatky, plitvat energii, vyrabenou v uhelnych elektrarnach, a kdo vi co jeste, skutecne si myslite ze soucasne chovani svetove populace, zabivajici se jen konzumem a neresici odstranovani toxickych odpadu az toho vznikajicich je v poradku?

0 0
možnosti
W

wiki5

14. 4. 2008 0:03
Re: nedavno jsem cetl uvahu

vy jste Cech?

0 0
možnosti
O

Oldis_rab

13. 4. 2008 23:50
Ano globalni otepleni neexistuje

V alpach neodtavaji ledovce a severni a zejmena jizni polarni ledovce neodtavaji, naopak pribivaji jsme vystaveni globalnimu ochlazovani za kterym predevsim nestoji clovek. Nechapu jak nekdo muze vyvozovat nejakej zavery z propagandy ekonomicko politickeho panelu, ktery ma predevsim zajem na tom aby se nepochybovalo o tom ze soucasny vyvoj je tim spravnym a jedinym moznym vyvojem situace. VAZENA PANI probudtese, priroda byla cele desetitisice let v rovnovaze, nez prisla prumysova revoluce, mnozstvi exhalaci ktere lidstvo vypousti nema nezanedbatelny efekt na svetovem klimatu, patrne jse z tech co si mysli ze 2st celsia jsou malim cislem, jako pan Klaus, je to skutecne male cislo, ale jde o celosvetovy prumer, na polu to muze byt 0,5 ale ve stredni evrope to muze byt dvacet stupnu, nad normal. Nechapu jak si nekdo nemuze vsimnout zmen uz i v nasi zemepisne sirce. Jak je nekdo muze ignorovat.

0 0
možnosti
D

dutina

13. 4. 2008 23:54
Re: Ano globalni otepleni neexistuje

Podívej se na film a tam se dovíš ,že oteplování existuje ale z jiných důvodů.

0 0
možnosti
LH

Tryskomys Muf

13. 4. 2008 23:31
Mila pani

Mila pani, z vaseho clanku vicemene vyplyva, ze jste videla jakysi film v jakemsi malem okresnim kine, a usoudila, ze obsahuje 'nevyvratitelne' dukazy, ze globalni oteplovani je nesmysl. Vase naivita je tedy de-facto srovnatelna s naivitou aktivistu, kteri nekriticky veri filmum/tvrzenim, ktere tvrdi opak. Svata prostoto!

0 0
možnosti
D

dutina

13. 4. 2008 23:52
Re: Mila pani

Už jenom to ,že se o tom bavíme a že konečně byl film zveřejněn můžou si i laici udělat obrázek co je možné,a protože člověk je tvor nenažraný z logiky věci spíš GO je pouhý humbuk!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz