Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Paní Hrindová. Mít rád děti je přirozené i pro ty, kteří mají od přírody geneticky po matce homosexuální orientaci. To ž Vy se chováte nepřirozeně a raději byste ty děti nechala třeba v děcáku, to mi rozum nebere.

5 3
možnosti
PR

Ještě byste to mohla třídit dle Islámu.

1 1
možnosti
Foto

Neplodnost je také porucha, která člověka prostě limituje. Neměli bychom tedy adopce zrušit úplně? Neměl by každý vychovávat jen své děti?

A když už tak toužíte po přirozenosti, neměli bychom zrušit stát? A s ním i instituci rodiny? Ta nemá s přírodou totiž vůbec nic společného, je to pouze byrokratická záležitost.

17 0
možnosti
FV

Z vašeho profilu, Hrindová: "Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova"

Vy nebožačko, vy už neumíte ani dobře lhát, svým zatuchlým psaním vždy profláknete, co jste zač.

13 2
možnosti
JR

J10a73r84a 45R50a87n97k

30. 6. 2016 0:07

Dost divna otazka;-D, nejmene polovina z nich deti ma a predstavte si, ze se narodili heterosexualum, kteri je presto miluji, nevim, jaka jste matka, ale branim se i tomu se to dozvedetRv

8 1
možnosti
JR

J11a27r48a 67R10a52n63k

30. 6. 2016 0:25

Hlavne by mne zajimalo, proc vyrazite kazdy rok se stejnym blogem, jen trochu pozmenenym, karmu urcite nazenete, ale moc lidi s Vami uz souhlasit nebude a tezko se na tomto povezete do parlamentu;-ORv

9 0
možnosti

"Lidské zákony ale nemohou měnit zákony přírody!"

Nikoliv autorko, nejsou to (jen) zákony přírody, nýbrž to jsou především zákony Boží, neb žádné přírodní zákony, kompatibilní lidský pár, muže a ženu samovolně neuplácaly. To jsou evolucionistické lži, kterým bohužel uvěřily i elity národa, jako jsou třeba soudci a podobně. Dělat z dětí pokusné králíky, je opravdu nechutné, neb Bůh stvořil muže a ženu a jen těm dvoum dal schopnost plodit děti, takže dítě přirozeně potřebuje matku a otce. Jinak mi je úplně jedno, co si kdo dělá v posteli i jinde, každý bude stát před Bohem sám za sebe. Avšak ti, co przní například institut manželsví a chtějí ho rovněž zpřístupnit pro homosexuály, nebo jim dávat nebohé děti k adopci, si za tyto činy ponesou před Bohem odpovědnost...!!;-€

1 11
možnosti
Foto

Mormon, Svedok Jehovov alebo nejaká iná sekta? Katolíci a väčšinou aj protestanti nemajú problém s evolučnou teóriou. ;-)

4 0
možnosti
JS

J36o41s60e88f 91S12u19k

29. 6. 2016 19:39

ctím právo dítěte na normální rodinu s oběma vzory rodičů a bral bych to jako jedno ze základních kriterií při úvahách o adopci dítěte

7 3
možnosti
Foto

Takové právo, na normální rodinu s oběma vzory rodičů, neexistuje. Něco jiného by bylo, kdybyste řekl, že takovéto uspořádání rodiny preferujete.

7 2
možnosti
Foto

Záležitost adopce je jen a jen záležitostí dvou stran. Strany, která chce dát dítě k adopci a strany, která chce dítě adoptovat. Stát by do tohoto procesu neměl žádným způsobem zasahovat.

3 3
možnosti
JS

J25o52s33e49f 38S55u78k

29. 6. 2016 21:20

jste asi idealista. Nikdy jste neslyšel o prodeji dětí?

2 2
možnosti
ZK

S klidnějším svědomím bych svěřila dítě homosexuálnímu páru než vám.

13 6
možnosti
VV

No já nevím, i homosexuálové můžou mít názory, které by se vám nemusely líbit, takže bych to tak nezjednodušovala.

7 2
možnosti
BG

Možná tady došlo k nějakému nedorozumění, protože se pořád nedefinoval pár, který je způsobilý vychovávat dítě. Takhle to dopadá, když mají někteří, opakuji někteří, heterosexuálové děti, to jsou některé titulky článků z poslední doby:

Syna tloukl o dlažbu, na dceru bral kuličkovou pistoli, tvrdí žalobce

Nadával dětem, bil je, družce chtěl uříznout hlavu. Hrozí mu 10 let

Matka krmila dítě moukou a vodou, to zemřelo. Od soudu dostala pět let

Mám pokračovat dál?

Řekněte mi upřímně: po homosexuálech chcete, aby neusilovali o adopce a výchovu dětí, protože by podle vás mohly být v budoucnu nějak narušené. Ale jak zabráníte heterosexuálům, aby na dětech nepáchali násilnosti, o kterých jste si mohli přečíst? Co si z té brutální výchovy v těchto rodinách děti odnesou? Proč každého heterosexuála před tím, než se rozhodnou mít potomky, nepošlete k psychiatrovi na vyšetření? Tohle se vám líbí? Přijde Vám to normální? Tohle je přece rodina s dětmi, ta opěvovaná slavná tradiční hetereosexuální super a úžasná rodina, kde dítě má otcův i matčin vzor. Tak kde je problém? Aha, no jo, on každý totiž nemusí být mentálně způsobilý k tomu vychovávat děti. Když jsem ty články četl, chtělo se mi brečet.

Takže ještě jednou: jak zjistíte, kdo je a kdo není způsobilý vychovávat dítě? Kdo a jak zabrání tomu, aby děti nebyly rodiči týrány? Sepište petici taky proti tomu, aby se tyto případy nestávaly. Dokud se tyto situace nevyřeší a nevyřeší se ani předcházení těmto činům, pak nevidím jediný důvod bránit adopci homosexuály. Nedokážete totiž s jistotou říct, že to bude horší. A můžete si nadávat, jak je libo.

Myslíte si, že heterosexuál - notorický proutník, sukničkář, který má každý měsíc jinou holku, bude chtít vychovávat dítě? Podle mě na to nebude mít chuť, náladu a ani čas. Myslíte si, že homosexuál, který má každý měsíc jiného milence, taky bude chtít vychovávat dítě? Podle mě mu to bude bránit jeho volnosti.

10 3
možnosti
Foto

To je demagógia. Ak teda chápete, čo to slovo znamená. Veda a skutočná prax je o niečom úplne inom. ;-)

0 3
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz