Diskuse

Jak dostat ženy do politiky - jsou tam třeba jako sůl!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pry - "Jsi moc hodna"

Tak takhle uz jsem se dlouho nezasmala ;-D

0 0
možnosti
Foto

Cituji vás:

!V posledních letech se do politiky hrnuli jen defektní lidé !- občas někdo slušný a přímý to taky zkusil, ale přesilou sociopatů byl umlácen a vyštván.

Zdroj: http://hrindova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=509837

Když vidím uskupení jako BPI, ÚSVIT, SPD...nelze než s vašim tvrzením souhlasit, především s první vyznačenou částí.

Jen nevím koho jste vy z BPI přesilou umlátili a vyštvali?8-o

4 3
možnosti

Bobo, Hanáková, Klasnová, Kočí, Parkanová, Peake, Talmanová ... všechny byly umláceny a vyštvány přesilou sociopatů! ;-D

5 1
možnosti

Moc vám fandím a všem skutečným "ženským" ženám, aby vás bylo v politice víc, zatím jsou tam vidět spíše ctižádostivé mužatky, ale chybí tam ženy, které by do politiky vnesli opravdový ženský aspekt - umírněnost, empatii, pochopení pro odlišné názory, atd., atd. Typický příklad kariéristické mužatky je bezdětná Frau Merkel nebo u nás mně vysoce nesympatická Miroslava Němcová.

4 0
možnosti

Ženy jsou mnohem bystřejší, než by se zdálo.

Proč by měly trávit čas na poradách, služebních cestách a mítincích?

Ony si toho politika nebo manažera prostě vezmou.

A pak doma u bazénu nebo ve fitku v klidu počkají, až jim peníze, spojené s jeho funkcí a postavením, přinese sám.

Jako všem známý příklad jak se to dělá by mohla posloužit paní Šárka Grossová, ne?

A tak si myslím, že je to moudrost žen, která vede k tomu, že je jich v politice málo a ne to, že by je snad někdo odháněl...

0 0
možnosti
Foto

Ale takhle já to dělat nechci - to je přesně ta manipulace, která se mi nelíbí:-)

1 0
možnosti

... jak dostat ženy do politiky je ten menší problém - na několika příkladech (Angela, Hillary) názorně vidíme, že daleko větší problém je dostat je z politiky dřív, než budou následky jejich práce nevratné...

4 0
možnosti

...nic by se nemělo přehánět...ani sůl v polévce....protože pak se snadno stane ministryní nějaké engelsová....;-)

0 0
možnosti
Foto

Proto říkám, že je to třeba dělat pořádně - bez intrik a manipulací. Ale je to na voličích, aby se nenechali opíjet rohlíkem!

0 0
možnosti

Tou silnou ženou myslíte sama sebe?Je opravdu legrační jak zoufale se snažíte znovu dostat ke státnímu cecku.Nebo tou silnou ženou má být Vaše kolegyně Volfová,živící se zatím drobným přikrádáním u Konvičky?Ten Váš tragikomický "vlastenecký" spolek vyšuměl do prázdna...;-)

5 3
možnosti
Foto

Já se nemám kam vracet, živím se roky jako OSVČ ve zcela soukromém byznysu. Dokonce se i vyhýbám firmám, které žijou z dotací.

2 0
možnosti

Vás budu určitě volit!! Hráběma;-O

1 2
možnosti

V mnohém Vám rozumím a máte pravdu. Nevím jak tomu bylo a je ve vaší rodině, ale pokud jste si s manželem nedohodli na výchově svých dětí a cítíte se být odtažena od života je to vaše svoboda, kterou již mnohé charakterní ženy uplatňují.:-)

0 0
možnosti
Foto

Právě naopak. S mužem sice už nežijeme, ale na výchově dětí jsme se uměli shodnout a věnovali jsme se jim dostatečně. proto se teď mohu soustředit i na jiné věci. Protože moje děti jsou samostatné a soběstačné.

1 0
možnosti

Když jedna sebevědomá a úspěšná dáma vstupovala do politiky, tak se oháněla slovy, že chce změnit prostředí, jež je plné nic nedělajících mužů, kteří jen prázdně tlachají.

Při prvním kontaktu s problémem to zabalila a po čtrnácti dnech rezignovala na post ministryně kultury. Do té doby jsem si této dokumentaristky, od které jsem, po výše zmíněných siláckých prohlášeních čekal větší boj, vážil.

0 0
možnosti
Foto

Ono je těžké v tom nepřátelském prostředí obstát. A jedinec těžko proti přesile zmůže. Proto je třeba naplánovat jaksi větší ofenzivu:-)

0 0
možnosti