Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Ještě nikdy jsem o těchto lidech neslyšel. A to jsem ze Západních Čech a hudbu miluji (ostatně část rodiny jsou profesionální hudebníci).

0 0
možnosti
IK

Jak je to dlouho, co jste si stěžovala, že vás skoro žádný umělec nechce podpořit? A najednou se mají hudebníci věnovat hudbě. Vy bavíte :D

2 0
možnosti
MT

Tato totalitni pseudo-demokracie zase zavadi kadrove profily. 8-o

0 0
možnosti
PK

P97a40v70e93l 86K37r71á84l

26. 1. 2016 8:44

Napsat do jednoho odstavce o faši konvičkovi "Podle mě mají být muzikanti odpovědní jen své hudbě a ne nějakým propagandistickým heslům" tak se ani nedivím,že koncert byl zrušen,protože jednali přesně jak autorka píše;-D;-D;-D;-D

2 6
možnosti
ZA

Když nechcete kádrovat a píšete o svobodomyslných muzikantech, tak proč vám vadí, že se rozhodli podle svého? Ten, kdo se svobodně rozhoduje pro tým Konvička = správný svobodomyslný rocker a ten, kdo se svobodně rozhodne nemít s ním ani s jeho fandy nic společného = nabubřelý sluníčkový pomatenec? To je taková ne uplně svobodná svoboda, ne? A tvrzení, že muzikantům má jít jen o hudbu a nemají se vůbec zajímat o politiku ani soukromé politické názory kohokoli poblíž, je hloupost. Tímhle tvrzením se ohání jen hudebníci, kteří za prachy zahrají kdekoli, komukoli as kýmkoli. Všichni ostatní více či méně okázale ruší koncerty, pokud chtějí vyjádřit nesouhlas ať už s hudebníky, kteří mají hrát na stejném pódiu, nebo politikou obecenstva, pro které mají hrát, protože tím, že s někým stojíte na stejném pódiu, nebo pro někoho hrajete, dáváte ostatním najevo, že vám dotyčný minimálně není nepříjemný.

4 2
možnosti
MK

"Tímhle tvrzením se ohání jen hudebníci, kteří za prachy zahrají kdekoli, komukoli as kýmkoli."

Nikdy jsem nehrál za prachy, ani to neplánuju dělat, a přesto si myslím, že není v pořádku dělat scény kvůli tomu, že kolega v druhé půlce představení je jiného politického názoru než já.

Tato reakce je, jak jste to přesně řekla, okázalá. A na okázalé reakce přicházejí další okázalé reakce, a pak už tento cyklus štěpení lidí na znesvářené skupiny nikdy neskončí. Právě proto existuje něco jako tichá tolerance.

Váš názor je fakticky, že politika über alles. Neberu vám ho, ale upozorňuju, že toto je zdroj mnoha neštěstí.

3 1
možnosti
JP

Jak píšete, protože byli hudebníci vždy svobodomyslní, proto nechtěli s "Konvičkovým koněm" vystupovat. A mají také právo vyjádřit svůj postoj, autocenzura je někdy potřebná a není nikdy horší než cenzura. Cenzuru bychom opět zažili po nástupu nacionalistů nebo "Konvičkovců" k moci - viz. Polsko.

10 12
možnosti
MK

A víte, co je prča?

Že ti plzeňští hudební autocenzoři nějak nezjistili, že frontman kapely Singhaia - Grunge není jen "kamarád s Konvičkou", ale i leaderem BPI Jižní Čechy, osvědčeným moderátorem protiislámských akcí a předpokládanou "dvojkou" Úsvitu "s podporou BPI" do krajských voleb.

Vědět to, nejspíš by si podřezali žíly, oholili hlavy a šli stěžovat maminkám...

14 1
možnosti
JB

J66a58n 40B77ě14l16k47a

25. 1. 2016 22:40

Výborně, pane docente! R^

1 1
možnosti
JB

J80a36n 51B82ě52l72k32a

25. 1. 2016 22:29

Já vám lidi nevím, jestli ti "spravedliví a nexenofobní" muzikanti vědí, že jakákoliv hudba kromě píšťalek a mužských zpěvů je v rámci islámu haram, tedy zapovězená. Osobně po zábavách s kapelou, jako aktivní muzikant, jezdím s plackou IVČRN/BPI na bundě a občas ve své xenofobní mikině "já jsem tady doma" a zatím jsem obdržel od přítomného publika jen reakce souhlasné nebo je to nezajímalo.

10 2
možnosti
ZK

"Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům." No to je vtipné.

6 0
možnosti
Foto

Tak on tady škatulkuje někdo docela jiný:-)

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS