Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Paní Hrindová, vy znáte spisy v "norských" případech? Jako, myslím tím, Vy jste je četla? Všechny záležitosti popsané v těch spisech? Ano nebo ne?

0 0
možnosti
MP

Vy si paní myslíte že hlasitým pokřikem a přesným pojmenováním něco změní..

No budiž, ale pamatuju si ZELENÉ jak hlasitě křičeli a pojmenovávali, pak jim sokoli od US-ARMY dali čichnout k penězům a hle všechno bylo naopak, Bursíkovci pak hájili ropné zájmy, začali bojovat proti Rusku, pro radar, proti železnici, pro zájmy obchodních řetězců proti právům dodavatelů a spotřebitele, vehementně hlasovali proti zákonu o referendu... Takže se obávám že hlasitý pokřik se bude propagandě hodit protože si s ním média udělají co budou chtít..

****************************....

Zde jsem vykřičel tedy nahlas a vše jsem pádně pojmenoval..

Nicméně robot tohoto webu mi oznámil, že nic takového nebude zveřejňovat! Takže jenom oklikou, týkalo se to toho co si myslím o vládě, politicích, justici, novinářích, úřadech, policii a naší demokracii obecně, když nenechávají zaznít hlas lidí ale za mrzký peníz lžou až se jim od hub práší ;-O

A shledal jsem že jsem nic k lepšímu nezměnil a že se mi ani nijak neulevilo..

0 0
možnosti
JC

Tož takový už je český národ - trpaslíci, kteří rozbíjejí velké říše, jak prý řekl sám Adolf Hitler. Všichni se skloní a rejou a rejpou a posmívaj se...

0 0
možnosti
Foto

Óóóóóó...to je velmi výživný blog...

3 0
možnosti
MD

Nic pro pratele zrychlujiciho se kraceni vzad v mezich stale se menicich zakonu. Pet slepicich dozadu si zada jeden obri vpred. A to budeme teprve na puvodni pozici. Jako jeden z tech, co netrpi nadsenim z dnesni doby, davam karmu. Mate neco do sebe.

1 2
možnosti
Foto

Voliči sice nechtějí být ovce, ale chtějí být v bezpečí ohrady, kde na ně budou nějací vlci dohlížet. Jste vy snad jiná? Byla byste, v případě, že byste měla tu moc, ochotna překopat celý ten sociální stát, který si uzurpuje čím dál víc moci na občany? Jestli se nemýlím, byla jste nebo ještě jste podporovatelkou ODS, která tento systém spoluutváří.

3 1
možnosti
Foto

celou dobu v ODS jsem trpěla tou slabošskou její politikou. Kritizovala jsem to a snažila jsem se o změnu přístupu. Nepodařilo se, tak už tam nejsem...

0 0
možnosti

paní Hrindová je notorickou kverulantkou už mnoho let. Takže nic se jí nelíbí, furt si na něco stěžuje a pořád by revoltovala proti systému. Teď vyzývá k revoluci. To už je na psychiatra.

O úrovni spolku kolem paní Hrindové svědčí jejich nespokojenost Naštvaných matek s pořadem Prostřeno, kde soutěží i jedna muslimka. Už čekám jen na jejich oficiální protest proti Primě.

5 6
možnosti
IK

Paní Hrindová snad ani není notorickou kverulantkou, paní Hrindovou vidím jako člověka, který se stůj co stůj potřebuje dostat do politiky :-). Otázkou zůstává, kdo by jí posloužil, kdyby nebyli muslimové. Počítám, že kdokoli :D

0 0
možnosti
VK

Ach jo. Karma od různých nespokojenců, Konviček a kde čeho jiného vám zatemnila rozum. Vlna hysterických reakcí opadla, nastupuje pragmatismus. Tak ze sebe už Nedělejte hlupku. Imho, včera vám ta paní údajně okradená o dítě sebrala hračku.

8 2
možnosti
KC

Paní Hrindové rozumím. Nejde ovšem všechno řešit radikálně. V jádru má autorka blogu pravdu. Vyjádřil bych to citátem z Johna Steinbecka: (hrozny) "...těžknou, těžknou k vinobraní." Invenční čtenář snadno pochopí, že mám na mysli trpělivost lidí, kteří si už dlouho kálet na hlavu od degenerované multikulti EU nenechají.

7 0
možnosti
OK

Těžkne to tu, ale názory jdou od extrému k extrému. A to je hodně nebezpečné.

3 0
možnosti
MM

Omlouvám se, ale s hysterickou a umanutou ženou, která své pocity přetavuje v údajná fakta, nemá cenu diskutovat.

4 4
možnosti
Foto

Tak nediskutujte:-)) A nečtěte a nereagujte:-) Já taky nečtu všechno:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz