Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážená paní Hrindová, občas mám z Vašich článků pocit jako by Vám skutečně šlo o některé problémy, kterých se v nich dotýkáte. Ale Vaše nelogická argumentace a neschopnost orientace v problémech Vás většinou nažene do přesně toho vůči čemu prý bojujete...tedy do totality, snahy, aby byl slyšet jen jeden hlas ne pestrost, k necitlivosti, nezájmu o ty zranitelné v naší společnosti...někdy mám pocit, že máme podobná témata, ale pro Vás jsou to jen prostředky manipulace a radikalizace.

1 0
možnosti

"Ani se nenadějete a vaše dítě vám třeba odjede pomáhat do nějakých uprchlických táborů" ... Pomáhat lidem v nouzi je příznak totality a vymývání mozků, zatímco slušní Češi jako je paní Hrindová by uprchlíky asi rovnu stříleli nebo co? Nebo se může pomáhat jen árijcům v nouzi, zatímco tmavým ne? Já myslel, že ten váš obskurní spolek bojuje proti islámu jako ideologii, ale pomoc lidem v nouzi je hodná respektu. Ale zdá se, že ne. Soudný člověk by měl mít strach především z vás, paní Hrindová

2 0
možnosti

R^ No, máte smůlu paní Hrindová; chvilku byli zalezlí po Kolíně n./R., ale už se oklepali. Když ťuknete na větší mínus, stále stejná partička, skoro jako ti v televizi.

Jsou chvíle, kdy člověka napadnou rezignační myšlenky; nedaří se, blízcí také nepodpoří atd., ale když se zastavíme a uvědomíme si, že není jiné cesty, že není možné nechat žezlo těm nahoře s hlavou v písku, nebo těm zdejším kolaborantům, je vše jasné.

A proto budu 6.2. na Hradním náměstí, abych mohl říci své hlasité NE islámu. Dnes je to to hlavní, o co kráčí!

2 0
možnosti

Napřed naštvaná matka, teď zase propagandistka Bloku proti islámu. Vy ale nejste obyčejným člověkem, kterého se snažíte oslovit. Jste aktivistka a poměrně dost nebezpečná svou zabedněností a umanutostí. Sledujete tím však ve skutečnosti celkem zřejmý utilitární cíl - vlastní podíl na moci. Vám nejde o to, abyste zabránila nějaké nové totalitě, nýbrž o to, abyste totalitu nastolila, ale tu vaši, v níž budete hrát významnou roli. Proto potřebujete vyvolat v lidech co největší strach a sehnat je jako ovce pod svůj prapor. Ze srdce vám přeji, ať se vám to nepodaří.

9 1
možnosti
Foto

K drsné totalitě nás chtějí dovés lidé jako vy, Konvička, Okamura....

To inkluzní školství je všude běžné, nejde o experiment-naopak experimentem a hodně nepovedeným je naše školství, které děti neučí vyrovnat se s odlišnostmi a plodí naštvané lidi jako jste vy.

V naší zemi máme momentálně velmi vysokou míru svobody, větší než jsme měli kdykoliv v minulosti takže máte pravdu-může to být jen horší pokud budeme volit spolky jako BPI.

A k té vaší otázce v čem se dnešní režim liší-především v tom, že ty své nenávistné pamflety můžete psát a nikdo vás za to neposílá do vězení, nikdo vašim dětem pokud nějaké máte nezakáže studovat, nikdo vám nedává umístěnky kam můžete jít pracovat....

4 2
možnosti

Pokud Evropa tímto stavem nezačne nic dělat, tak za takových dvacet nebo třicet let budeme s nostalgií vzpomínat na tu obrovskou míru svobody, kterou měli čeští, moravští a slezští lidé v době heydrichiády.

2 3
možnosti
Foto

my dnes nepotřebujeme naštvané a radikální vůdce, to by byla cesta do pekla.

My potřebujeme racionálně uvažující lidi v čele státu.

14 0
možnosti
Foto

Jednoduchá odpověď: nemám. Kdybych ten strach měl, nedokážu si představit, jak asi žili lidé v době, kdy panovalo skutečné násilí, skutečná cenzura a skutečná totalita, respektive jak žijí lidé, kde toto reálně je.

Žijeme v bezpečném demokratickém státě, kde obecně censura neexistuje.

Úplně jasně vidím, jak toto vyjádření vhání krev do obličeje permanentním kritikům všeho. Abych je tedy trochu uklidnil, je správné a potřebné kritizovat projevy všeho, co je v názvu článku, stejně jako kdečeho jiného, ale dobré je se i vrátit nohama na zem a podívat se do minulosti a do mnohdy ani ne moc vzdálených okolních států a pak zašeptat tichou modlitbičku za to, že je to tak, jak to je. ...a pak se můžeme nadechnout a pustit se do kritiky, pořád bude co kritizovat. včetně projevů cenzury, totality a o násilí a agresivitě lidí ani nemluvě.

11 2
možnosti
Foto

Pane Turnere, v mnoha ohledech je dnešní doba mnohem děsivější, než třeba osmdesátá leta. To mohu srovnávat. Těch omezujících věcí je o dost více... A těch hrozeb taky.

2 8
možnosti

Ztráta hodnot, zmatek, neschopnost rozlišovat dobro a zlo, neschopnost věcné diskuse, rozklad společnosti - typická situace před nějakou větší válkou.

3 0
možnosti

Naprosto souhlasím ! Díky za Vaši aktivitu ! R^[>-]

7 0
možnosti

Jo jistě,volte frustrovanou trhovkyni,co se zoufale snaží jako "vlastenka bojující proti islámu"nacpat zpátky do politiky a ke státnímu cecku.Já osobně mám z násilí,cenzury a totality strach a proto s Konvičkovým spolkem a lidmi vezoucí se spolu s ním na vlně strachu a hysterie (nejen Vy jste ukázkový případ,na Volfovou pořád nemáte;-)) k vysněným korytům nechci mít nic společného a určitě nebudu sám...

8 5
možnosti

Bojíte se Konvičky?

Pokud je mi známo, tak například ty atentáty v Paříži spáchali lidé, kteří provolávali, že Alláh je velký, nikoli že Konvička je velký. A ty silvestrovské krádeže mobilů a sexuální obtěžování žen v německých městech též neměli na svědomí Konvičkovi příznivci.

11 2
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz