Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^R^R^ No, tedy, paní Hrindová, to se Vám sešla "partička diskutérů"!  Nic si z toho nedělejte, víc jich není; za to jsou pod každým článkem, kde se autor nemodlí ke sluníčku.

Hledat mezi nimi vzor pro omladinu by bylo stejné jako najít čtyřlístek na poušti. Na jejich "dobrého" mluvčího by se hodil mládežnický vzor z plzeňské univerzity, pan Kohout. A vidíte, oponuji Vám; pak že nemáme vzory; no, studenti ho mají přímo před očima!! To bude v příštích letech mnoho zdatných mladých (K)kohoutů!

0 0
možnosti
Foto

Jen ziram, kolik prazdnych slov a predevsim protimluvu se da vmestnat do tak kratkeho textu ;-D

4 1
možnosti
Foto

K32a83r23e66l 59R31a82d58a

4. 12. 2015 11:18

Diskuze sice nereaguje na Váš článek, ale je velice zábavná. Sluníčkářům fakt už hráblo. R^;-D

3 2
možnosti
DA

Paní Hrindová, já si nemůžu pomoct, ale čím dál víc připomínáte zmírající politickou kobylu kopající kolem sebe, s kopýtky obalenými do (dle vašeho pocitu) vznosných slůvek.

Upřímně - jste mimořádně trapná až "disgusting", citově deprivovaná osůbka. A na vašem FB to jen potvrzujete.

4 4
možnosti
KK

Nenech nenávist cloumat svým majestátem.

1 0
možnosti
Foto

J43a20n68a 84M67a60j46o25v91á

3. 12. 2015 17:55

Já nevím, jste Vy, autorko, pro mladé tím správným vzorem? Není obecně dobré začít vždycky od sebe?

13 5
možnosti
PT

No rozhodně je paní bloggerka lepším vzorem pro mladé než např. rektor UK Zima, karierní Husákův bolševik a svazák, který dneska chce o morálce kázat a organizuje tady dnešní  neobolševickou nesnášenlivou klaku, do které jsou nerozumní studenti zatažení stejně,  jako jejich nerozumní předci v letech 50 tých. . Rv

6 2
možnosti
Foto

Ano mládež se dnes chová poměkud jinak než dříve a možná jsou vůči vám někdy vulgární, ale je otázkou jak k vám mají být slušní když je označujete slovy jako "cucák" .:-/

Studénti u nás mají vzory, ne že ne. Jeden vzor-váš kolega ve hnutí chce oponenty zbavovat občanských práv, zavádět koncentráky a mlít lidi do masokostní moučky-na jeho úroveň zatím nedospěli.

Ostatně pokud vůčí vám byli studenti vulgární, dehonestovali a napadali za jiný názor tak se nechovali jen po vzoru vašich soukmenovců v čele s Konvičkou, ale chovali se naprosto v duchu toho jak se u nás chová člověk, který by měl být jednou z nejvyšších morálních autorit. Chovají se přesně v duchu pana prezidenta, kterého vaše hnutí horlivě podporujete.:-/

Za sebe mohu říct-díky bohu, že se studenti nechovají podle vzorů, které vy preferujete.R^:-)

6 11
možnosti

Autorka by měla založit Blok Proti Mládeži a namlít nevychované mládežníky do masokostní moučky, nebo je poslat do koncentráků. Pak by měla provést lustrace obyvatelstva a zjistit, kdo sympatizuje s mládeží. Těm pak omezit občanská práva.

Kdyby paní Hrindová nevěděla, jak se to má dělat, doc. Konvička jí určitě poradí. Doprovodnou muziku při konečném zúčtování s nevychovanou mláděží bude zajišťovat skupina Ortel, nad jejimž umístěním ve Slavíkovi paní Hrindová tak jásala.;-D

9 7
možnosti
IK

A ty, kteří nesklapnou ani potom, prostě vystěhovat !!!! ;-D

6 3
možnosti
IK

Ale, ale, paní Hrindová. Vy, která adminujete stránky, kde Vaši soukmenovci uráží své oponenty? Vy, která blokujete lidi s opačným názorem? Vy potom napíšete blog o slušnosti a svobodě slova? Vy máte několik problémů. Neunesete jiný názor, nemáte dostatek vědomostí, abyste dokázala hodnověrně oponovat, opakovaně si protiřečíte, ale hlavně, hlavně uděláte cokoli (a tím myslím fakt cokoli), abyste konečně seděla v Senátu a nemusela objíždět trhy, když už to s tou marketingovou živností je takové všelijaké :-).

13 6
možnosti
Foto

No vždyť to říkám - nedostatek slušných vzorů je fakt problém.-)

4 4
možnosti
JK

Autorko, kdyby jste měla větší sociální cítění a pochopení druhých v nelehkých životních situacích, tak by se k vám studenti chovali lépe.

11 4
možnosti

Je téměř jisté, že autorka má více sociálního cítění a pochopení vůči druhým než lidi jako vy - kteří nejsou k těmto hodnotám schopni jiného vztahu než jich mít plná ústa :-)

5 8
možnosti
JS

Hlavně že vaši soukmenovci se vyjadřují korektně..

12 2
možnosti
JL

Vždyť je to jak ze schůze uličního výboru. Stačí zaměnit sluníčkář na

vlasatec a máte to.

5 2
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz