Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I14v52a26n52a 82K54u29d15r93y

27. 11. 2015 16:47

Velky omyl, pani Hrindova, v pripade nesvobody byste si ani neskrtla. Nebo mozna skrtla, ale bylo by mi z vas jeste vic zle.

Mimochodem, nejaka recenze Vasi dcery na My, deti ze stanice ZOO by nebyla?

1 1
možnosti

P77a54v74e76l 57K54r58á33l

27. 11. 2015 13:16

Svoboda slova se netýká ničeho,co souvisí s posíláním lidí do koncentráků a do plynu,na to pamatuje nejen náš zákon.Spolu s fašistou Konvičkou patří do vězení další hromada lidí z BPI a IvČRN,podle paragrafu 400-405,a to je bez debat

1 1
možnosti

J26o52s69e83f 82H70e51j49n92a

26. 11. 2015 22:16

K nevíře.....;-O;-O;-O

1 0
možnosti

hodinky, holinky, obojí se natahuje , nikdo Konvičkovi nezakazuje vykřikovat cokoliv ale v civilizované zemi je každý za své výroky taky odpovědný, můžete hlásat cokoliv ale následky patří také jen vám

8 4
možnosti

R^ Obvinění je ryze účelové a doc. Konvička je jen beranidlem proti prezidentovi. Zdůvodnění? Podnět byl podán v únoru a zkoumání oprávněnosti mohlo zabrat pár dní. Sdělení obvinění, m.j. s předehrou ministra Pelikána, šlo na veřejnost především v termínu, který má co nejvíce ublížit Zemanovi; u Konvičky to bylo jedno, jestli v srpnu nebo v prosinci.

11 7
možnosti

P.S.

Jak nás ty televize krmí... teď ve zprávách na Nově znovu opakovali lež, že demonstraci na Albertově pořádal BPI !!! A tak je to pořád.....

6 5
možnosti

P32e62t75r 33Č10e88j55k71a

26. 11. 2015 19:56

Asi takhle:

1.) mám velký problém s jistými podobami islámu (protože jsou očividně protiústavní - a nemusíme chodit do IS, stačí se podívat po Evropě - Belgie, Německo, Británie) a vůbec bych nebyl proti, kdyby se vytvořil nějaký zákon, který by třeba mešity dostal pod striktní státní dohled (například povinnost předkládat záznamy všech kázání činěných v mešitě s možností nehlášených státních kontrol), zkrátka přísný dohled nad veřejným výkonem náboženských práv - s ohledem na zkušenosti z Evropy, kdy k radikalizaci části muslimů dochází v mešitách, ale také ve vězeních (zde je recept ještě jednodušší - vzájemná izolace, fascinovalo mě zjištění, že v některých státech jsou výslovně tendence dávat muslimské vězně k sobě, přičemž řešením je pravý opak). Tvrzení, že je takový krok protiústavní je lež, protože sama Listina základních práv a svobod s takovým zákonem omezujícím výkon náboženských práv výslovně počítá (článek 16, odstavec 4, který je politickou garniturou a tiskem jakoby "ignorován")

2.) o tom, že některé výroky v debatách (byť sebevyhrocenějších) z klávesnice doc. Konvičky asi opravdu porušují trestní zákoník nemám příliš pochybností. Mám dojem, že se někde v televizi vyjádřil v duchu, že Breivik svým teroristickým činem vrátil snahy o zastavení islamizace do Evropy o desítky let zpět - tyhle výroky pana Konvičky jsou obdobně "zpátečnické". Vyhrožovat někomu likvidací, deportací, zavíráním do koncentráků apod. je prostě nepřijatelné, ať je to reakce na cokoliv.

3.) IVČRN a BPI si měla dát zatraceně velký pozor na to, jací lidé se na ní nabalují a pravicové extrémisty k sobě nepřipouštět - já naprosto souhlasím se skutečností, že islám může být i v ČR časem veliký problém - ale chce to věcnou debatu o tom, jak jednat - Konvičkovy reakce na "extrémní situace" jsou nesmyslné - a akorát se staly vhodným důvodem k diskreditaci celé té (prospěšné) snahy o upozornění na problémy islámu.

5 0
možnosti
Foto

Evropa zajde na lidskost a korektnost, protože si neuvědomuje, že vůči zlu se musí postupovat stejným způsobem jakým jedná samo.

10 2
možnosti

No vidíte, pane Bicera, konečně se shodneme. "Vůči zlu se musí postupovat stejným způsobem jakým jedná samo."Přesné.  Proto onen slogan "nejsme jako oni" byl tou největší chybou. Měli jsme komouše pozavírat, poslat je na uran, vyhnat je do Ruska a brát jim občanství, a hlavně nedovolit jim dělat práci jaku chtějí. Jen skladníci, kotelníci a pomocní dělníci. :-)

6 0
možnosti

R48o53m64a76n 98M28á97c79a

26. 11. 2015 19:04

to je dobry ulet... prirovnavat problematiku ustavniho prava a dalsich pravnich norem CR s tim, co maji deti doma dovoleno cist a co ne ;-D

8 5
možnosti

Nektera prohlaseni pana Konicky nejsou proste stastna. Tezko jednomu nahlednout do jeho osobnosti, co ho k tomu vedlo. V relativne svobodne zemi zatim zijeme. Vas clanek je dobry, jen misto o nesvobode pise o manipulaci s vedomim lidi a tim potencialni ztrate svobod v blizke budoucnosti.

2 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz