Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

D62a96v17i71d 48H75a39š43a

21. 11. 2015 13:42

Hrindová, 17. listopad je mezinárodní den studenstva a to na základě událostí ze 17. listopadu 1939. Nechápete rozhořčení studentů při neumožnění položení věnců na Albertově? A to navíc z důvodu, že si zde notují lidé, kteří demokracii chápou jako slovo hodné znásilnění. Ale doopravdy nemůžete očekávat, že při projevech otevřené nenávisti vůči nositelům víry, kteří představují 1/4 populace této planety, začnou všichni sborově tleskat? Tyto názory musí zůstat na okraji názorového spektra. Pokaždé když se jim dostane velké podpory, nedopadá to dobře. A Evropu minule málokdy rozvracel někdo zvenčí. Většinou to zvládli extremisté a Evropani jako poleno.

7 1
možnosti
DH

D58a26v68i71d 27H94a12š11a

21. 11. 2015 22:03

Zpětně se omlouvám, před Hrindová má být samozřejmě- paní. Omlouvám se, má nepozornost způsobila hrubost

4 0
možnosti
MM

Jestli je tady někdo zmatenej, tak to jste především vy. A to dlouhodobě. Rv

2 1
možnosti
JZ

J77i75ř20í 74Z80e43m98a43n

21. 11. 2015 10:50

Velmi rád čtu vaše články, utvrzují mě v tom, jak bych rozhodně nechtěl dopadnout.

Ale to nic, to víte, jen další zmatený sluníčkář... Však vy si to při nějaké podobné hezké akci, jako byla v úterý na Albertově, zas vyříkáte a poplácáte se navzájem po zádech - ještě že alespoň někomu není osud demokracie v této zemi lhostejný!

6 1
možnosti
Foto

A tak lidé bez duše, když nevědí, jak svou krutost obhájit, znásilní slovo DEMOKRACIE.

No konec.

4 1
možnosti
Foto

Definujte člověka bez duše, ať vím, o kom vlastně píšete.

0 0
možnosti
SP

Uz jenom to,ze jakekoliv jine nazory shrnujete pod frazi "slunickari",ukazuje,ze demokracii nechapete vy....

10 1
možnosti
IK

"A být mámou takové holky, dostane ode mě výchovnou facku." ..... 

"Osobo, nebijte toho chlapce deštníkem, vždyť to na něm zanechá následky"

"Vás asi tloukli denně"

No, nic, řešit vyjádření názoru výchovnou fackou .... hmmmmm, zase jste nezklamala. Víte, paní Hrindová, i tohle je demokracie. Vydávat pokleslé blogy plné nenávisti a užívat si patnáct minut slávy, které by jinak nebyly dopřány. Jak jsem už několikrát řekla - konečně jste našla někoho, komu se můžete vyšplhat po zádech. A kdyby tady byla invaze mandelinky bramborové, použila byste mandelinku. Je Vám jedno, koho zneužijete, hlavně, že konečně .....

14 2
možnosti
BJ

me hrozne desi, ze nekdo jako ona ma a aktivne vychovava deti.

6 1
možnosti
JH

Včera jsme slavili Den boje za svobodu a demokracii. Jenže my nesmíme jen slavit, ale hlavně bojovat. Svoboda již u nás není, vše je regulováno a demokracie zrovna tak, cenzura na každém kroku, nepohodlné blogy se mažou. Nakonec budou zakázány i diskuse, jakože již byly. Takže to, za co jsme v 89. zvonili klíči, již nemáme, zůstaly nám jen oči pro pláč a skřípění zubů.

8 0
možnosti

chudák tvůj manžel. soužití s mentálně postiženým člověkem není zrovna lehké...;-(

2 8
možnosti
LV

L61i13b41o34r 40V30a43n20ě16k

18. 11. 2015 16:27

= ad hominem = neumíš argumentovat

6 4
možnosti
Foto

Uvědomil si někdo, že přijít vyjádřit podporu (nikoli tedy nesouhlas s něčím či protestovat!) nějakému politikovi či dokonce prezidentovi, je dnes něco naprosto nevídaného?! A právě to se přesto včera stalo!

Zejména pravdoláskaři, Havlisté či sluníčkáři něco takového absolutně nemohou pochopit. Pro ně je totiž hlavním programem nikoli slušná podpora kohokoli, ale ničení, protesty a nenávist vůči komukoli s jiným názorem, který pak chtějí za každou cenu dehonestovat a umlčet. A něco takového pak považují za "demokratický postoj".

Za článek karma! R^

18 8
možnosti
TN

"Zejména pravdoláskaři, Havlisté či sluníčkáři něco takového absolutně nemohou pochopit. Pro ně je totiž hlavním programem nikoli slušná podpora kohokoli, ale ničení, protesty a nenávist vůči komukoli s jiným názorem, který pak chtějí za každou cenu dehonestovat a umlčet."

A proč se teda ti, kteří se pořád musí vymezovat vůči pravdoláskařům, Havlistům či sluníčkářům můžou pominout, když zmínění někoho podpoří?

.

Už jsem to psal někdy jindy a někde jinde. Ještě že se všední život v sudetském městečku či vesnici 250 km od Prahy odvíjí jinak než blogy a diskuze pod nimi. Tady to vypadá na naprosto nesmiřitelné skupiny obyvatel, které se musí neustále napadat za odlišné názory. A u nás volíme každý jinak, víme to o sobě a stejně si půjčíme navzájem sekačku, odvezeme děti do školy atd.

12 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz