Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chodníky jsou v majetku města. 

Proč by majitel neměl mít právo stanovit pravidla pro využití svého majetku, paní Hrindova? Notabene když jde o veřejný majetek, a má být pouzit k soukromému podnikání?

0 0
možnosti
Foto

J15a63n44a 65M32a17j38o26v46á

22. 3. 2015 19:08

Ráda bych se zeptala, jak chcete ze Senátu ovlivňovat odbornou úroveň úředníků a také na to, jak si myslíte, že může bez profi podpory úředníků fungovat libovolný politik.

0 0
možnosti

Me by zajimalo, jak je mozne, ze jsou obchody plne nakupujicich lidi, stavi se nove obchodaky. Nove domy rostou stale jak houby po desti, auta jsou vsude..A presto je porad podsouvano, ze se mame spatne a skoro vsichni div neziji v bide...

1 0
možnosti
Foto

No, to je sice pravda, ale maloobchodní obraty se snižují. Lidi za stejné peníze nakupují levnější věci, zadlužují se, netvoří moc úspory. Žijeme si dobře - ohledně jídla - ale je to tak trochu z ruky do huby... Nejhorší ale je, že nevznikají nové firmy, že lidi nemají chuť podnikat a něco kreativně vyrábět.

0 0
možnosti

Ale, když ono se tak krásně nadává a svaluje vinu na jiného.

Za vše špatné přeci může jaro, léto, podzim, zima, ODS a hlavně Klaus.

0 0
možnosti
Foto

Klaus je můj oblíbený politik a jsem členkou ODS:-))

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz