Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

normální.člověk@seznam.cz

25. 2. 2008 21:46
chudákům

Pan Švejnar je velice slušný a chytrý člověk,bohužel je mi Vás líto ,že jste to nepochopili.Prostě u nás vitězí blbci!Arogantní Klaus vypínám televizi jen se tam objeví.

0 0
možnosti

PeS

24. 2. 2008 14:12
Milá autorko,

máte zkrátka smůlu. Chtěla byste po blábolilovi konkrétní odpovědi na konkrétní otázky - leč těch se nedočkáte. Vezmete-li si obsah kteréhokoli jeho projevu zde, zjistíte, že se jedná o mlácení prázdné slámy.

Obdobně, jak Vám již napsal Petr, i já pracuji v exaktních vědách a tak mě pochopitelně zajímal jeho publikační výstup - když už tu byl skloňován ve všech pádech. Nejsem ekonom, ale tolik prázdných frází na tolika stránkách aby jeden pohledal. Tak jsem ty práce předložil svým kamarádům ekonomům. A mezitím vyšel jiný rozbor těch článků, přímo z VŠE. Co myslíte, našli tam myšlenku?

Jinak toho o sobě pan slovutný profesor stačil nalhat docela dost. Kdyby mlčel, zůstal by možná filosofem...

0 0
možnosti

Krocin

23. 2. 2008 21:52
Výpis z Google

to už se tady sice jednou objevilo, ale pro jiné politiky, takže výpis z PC pana Švejnara:

nominace (na starostu? obce -já?, a kde je Nobel, chci jinou, znovu)Nobelova ( no konečně, to to trvalo, jak to že tam nejsem, to je ostudné)Paroubek ( Paroubek a já, co to je, já chci bez Paroubka, no to už je vrchol, já Paroubek a Sládek, kdo to psal, Pentagon?Kočka?, to mám za to co jsem pro ně udělal)                         ČSOB ( jen já, přesně tak)                     já ekonom ( co to  ten odporný Google píše, jaký egyptolog?!!, a je vůbec Google americký??asi není, je to nějaký hybrid z ODS)

0 0
možnosti
S

rypal

23. 2. 2008 20:58
ceska vycuranost a americka arogance

0 0
možnosti
LH

ant.

23. 2. 2008 17:52
...z p.Švejnara se stává takový malý parouback ...

...tamhle štípne, tady naznačí, občas se pochválí....ještě že netvrdí, že je "druhý vítěz" - to bych fakt myslel, že je paroubackův klon. No - na začátku kampaně se mi docela zamlouval, na jejím konci už ne - hlavně proto, jak "pružně" měnil své názory a jak rychle se naučil mluvit ve frázích a jak šikovně dokázal manipulovat s fakty i ve svém životopise (návrhy na Nobelovu cenu, podíl na přeměně ekonomiky atd.)...prostě stručně a jasně - p.Švejnar mě zklamal, volit ho nebudu...RvRv

0 0
možnosti
TT

tolan

23. 2. 2008 17:40
Suhlasím s autorkou a karmuji

Komu se to nezdá, muže se jít vyzvracet, ale na svůj dvoreček.

0 0
možnosti
JF

Jaroslav Fikar

23. 2. 2008 16:59
Možná se budu opakovat...

...ale chci, aby to tu zaznělo. Přestože jsem v minulých volbách volil ODS, mnohem raději bych na Hradě viděl prof. Švejnara. Schválně jsem si kvůli vašemu článku přečetl ten rozhovor a musím souhlasit s panem Fasulisem. Váš názor rozhodně nesdílím. Rv

0 0
možnosti

Globálně Tržní Emisní Mašina

23. 2. 2008 17:11
Re: Možná se budu opakovat...

A co z toho pro tuto diskusi vyplývá?:-)

0 0
možnosti

koule

23. 2. 2008 14:56
Souhlas

Kdyby to šlo, kliknu 10 krát. Perfektně napsané.

0 0
možnosti

Jirka

23. 2. 2008 14:10
Ááááááá,

čestní a spravedliví už se sem slétají

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

23. 2. 2008 13:59
Vážená autorko, pomluva je rána pod pás

Paní kolegyně, článek jsem právě dočetl. O tom, co píšete ve svém blogu, není v rozhovoru ani zmínka, není tam ani slůvko, o tom, že se JŠ cítí vyvolený. Není tam ani slůvko, o tom, že neuznává stranický systém! Ani slůvko o nějákém spasení!

Proč mu něco takového vkládáte do úst? Proč ve svém článku konkrétně neodcitujete v plném znění tu nebo onu Švejnarovu odpověď, z které si čtenář může sám vyvodit závěr, zda píšete objektivně nebo jen pomlouváte?!

Já Vám řeknu proč, protože tam žádná taková věta není, protože tam nic takového nenajdete.

Váš článek není proto nic jiného než POMLUVA. Pomluva někoho = rozšiřovaná lež o něm, nejčastěji za jeho zády. To přesně je Váš článek. To se ani trochu nestydíte takhle bez skrupulí lhát?

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

23. 2. 2008 16:26
Re: Vážená autorko, pomluva je rána pod pás

Milý Georgisi,

tomu, co v článku autorka prezentuje se říká VLASTNÍ NÁZOR. S dovolením, a mne pan Švejnar působí podobně. Kdyby autorka jen překopírovala ten rozhovor, nebyl by to článek do blogu, ale naprostá hloupost,ne ? Nechcete si přestat hrát na Mirka Dušína a přiznat, že přeci jen v něčem má autorka pravdu ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz