Souvisí migrační krize s islámem?

Je absurdní, jak se mnozí politici a mediální celebrity úzkostlivě vyhýbají spojení migrační vlny s islámem. Řešit příčiny a důsledky migrační krize bez toho, že se bavíme i o islámu, je směšné a nezodpovědné. 

V poslední době mě pobavil zvláště průzkum uveřejněný v Mladé froně Dnes, kde slavnostně hlásili, že lidé se bojí o bezpečnost, ale nebojí se islámu. Fakt nevím, jak k něčemu takovému dospěli. Pravděpodobně jim to vyšlo díky fikaně pokládaným otázkám.

Příčinou všeho zlého, co s migrační krizí souvisí, je přece islám. Drtivá většina uprchlíků je islámského vyznání a utíkají z islámských zemí. Takže se tvářit, že tohle "mírumilovné" náboženství s peklem dnešní evropské situace nesouvisí, je fakt dětinské.

A islám je i důvodem, proč se bojíme a bráníme se přílivu uprchlíků. Pokud by to byli z nějakých důvodů lidé nám kulturně blízcí, jistě bychom se angažovali více v charitativních aktivitách. O tom jsem přesvědčená.

Politici a různé mediální celebrity jsou trošku vyděšené z toho, že by museli kritizovat náboženství a tak se tématu "islám" vyhýbají jako čert kříži. Korektní doba podporovaná korektní politikou EU neumožňuje pojmenovat skutečný problém. Problém s islámem.

Vyznavači kruté ideologie jsou celý život vychováváni jako ti, kteří jsou nadřazeni. V Evropě a i ve světě jim všichni ustupují a zavírají oči před krutostmi islámu. Krutostmi, které nejsou jen výronem nějakého fanatismu a extrémismu. Osobně považuju za krutost, že si děti nemohou vybrat, jestli chtějí být muslimem. Kdo se narodí do islámu, musí v něm zůstat - jinak mu hrozí vyloučení, pronásledování, smrt. To je fakt, který je v přímém rozporu se všemi úmluvami o lidských právech, je v přímém rozporu s moderní demokratickou společností. Proč to tedy tolerujeme? 

A fakt, že islám podporuje nenormální vztahy mužů a žen, se také nedá ničím zakrýt. Opravdu se to nezmění těmi hloupými instruktážními letáky a školeními. Když někdo celý život vyrůstá v prostředí, kde žena je nic a západní žena je symbolem děvky, těžko se to změní za pár dní. Je absolutně nezodpovědné před tím zavírat oči a plácat něco o pochopení. Já ty sexuálně frustrované hochy chápu a právě proto je tu nechci. Neprospěje to jim a nám už vůbec ne. 

Problém je islám - je to islámská invaze, která byla zahájena už dávno. V Německu dochází k postupné okupaci islámskou armádou a to zcela beze zbraní. Oni se nám musí smát! Okupují nás úplně hladce - beze zbraní, bez dokladů, jen s igelitkou v ruce. Kdo by se jim divil, že k nám nemají žádný respekt. Jen pitomec se bez boje vzdá a postoupí nepříteli vše, co je mu drahé - svou zem, své ženy, své děti.

Migranti nejsou vděční ani pokorní. Dělají jen to, k čemu jsou vedení. Tento monstrózní džihád s igelitkami vejde do dějin. Jako příklad totálního rozkladu západní demokratické společnosti. A to jen proto, že si zakazujeme o islámu mluvit kriticky a objektivně. 

Naštěstí si nás ale korektní a multi-kulti režim EU ještě nekoupil všechny. Žije u nás dost svobodných lidí, kteří nemají co ztratit a nemusí se bát říkat zjevné pravdy. Islám je zlo, je to nechutná fanatická ideologie, která dokáže vymýt mozky i svým nepřátelům. Vytváří si z nich nové spojence. Všichni ti sluničkáři a vítači jsou jen sluhy kruté ideologie a nedochází jim, že budou první, kteří na svou proklamovanou toleratnost doplatí. Naštěstí je u nás dost "primitivů", kteří nakonec budou chránit i vítače. Bez pravdy není demokracie ani spravedlnosti. U nás se ještě držíme...

Proto není možné vyřešit migrační krizi bez toho, abychom mluvili o islámu bez příkras. Je nutné islám zastavit - neumožnit mu se prezentovat jako mírumilovné náboženství - je to nechutná extrémní sekta, omezující lidi na základních lidských právech a v Evropě nemá žádné místo. Pokud se ovšem nechceme vrátit do středověku. A to chceme? Já ne!

 

 

 

Autor: Eva Hrindová | středa 16.3.2016 14:40 | karma článku: 44,20 | přečteno: 3131x
  • Další články autora

Eva Hrindová

Všude samý Babiš

1.2.2017 v 15:53 | Karma: 11,87

Eva Hrindová

Fíkové listy v politice

27.8.2016 v 16:45 | Karma: 32,05